خاکزادیان افزود: رفع مشکلات واحدهای تولیدی اگر چه از سوی برخی مدیران دولتی بزرگنمایی شده است ولی رفع این مشکلات و موانع فقط بصورت ایجاد قوانین جهادی امکان پذیر است.
وی اضافه نمود: برای رفع موانع و اینکه چگونه واحدهای تولیدی استان با کمترین فشار به دولت و بانک از مشکلات پیش آمده خارج شوند، راهکاری تهیه شده است که مورد موافقت بیشتر مسئولان استانی و نیز تشکلهای متولی تولید مانند اتاق بازرگانی، دبیر شورای گفتگو، خانه صنعت، معدن و تجارت استان و نیز کانون کارفرمایان استان و کشور قرار گرفت.
دبیر کانون کارفرمایان صنایع مازندران یادآور شد: برای رفع مشکلات واقعی تولید کنندگان، نیاز است که تولید کنندگان واقعی از میان افرادی که بنام تولید، ایجاد مشکل کردند به خوبی شناسایی و جدا شوند.
خاکزادیان ادامه داد: برای شناسایی تولید کنندگان واقعی نیازمند تشکیل کارگروهی متشکل از دستاندرکاران بخشهای اجرایی، ناظران قضائی و تشکلهای کارآفرینی هستیم.
وی اضافه نمود: بسیاری از واحدهای تولیدی استان برای تامین سرمایه درگردش با مشکلات مالی مواجه بوده و ستاد تسهیل با ریاست استاندار نیز هیچ گشایشی در امور تولید نداشته است!
دبیرکانون کارفرمایان صنایع مازندران با اعلام اینکه درحال حاضر بسیاری از واحدهای تولیدی کارآزموده و باسابقه با حالتی جنگنده آماده ورود به بازار کمک به دولت و اقتصاد کشور هستند، افزود: مشکلات جدی نقدینگی و پرداخت بدهیهای وام، تنها مشکل این افراد و بخش خصوصی نیست بلکه در حال حاضر دغدغه فعالان تولیدی، واردات بیرویه و نیز تعاملی اقتصادی که تنها منجر به واردات کالا به کشور شده است، می باشد.
خاکزادیان افزود: یکی از دغدغههای تولید کنندگان، واردات کالایی است که مشابه آن در کشور تولید میشود.
وی یادآور شد: واردات کالا دلایل مختلفی داردوانتظار داریم که متولیان و دستاندرکاران درباره چرایی واردات کالا توضیح و مردم نیز به عنوان افرادی که نگران وضعیت کار و تولید در کشور هستند این موضوع را به عنوان مطالبه خویش قرار دهند.
نظر شما