ایرج بنیادی با اشاره به تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک در گیلان اظهار کرد: گیلان از تولیدکنندگان برتر مرغ سبز در کشور است.
وی با بیان اینکه بیش از 90 درصد تولید مرغ سبز کشور در گیلان انجام میشود، افزود: تولید مرغ سبز با نظارت دامپزشکی و بدون استفاده از دارو و آنتیبیوتیک انجام میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی گیلان درباره نحوه نظارت بر تولیدات دام و طیور در استان خاطرنشان کرد: فرآیند تولیدات دامی و پروتئینی تا زمانی که به دست مصرفکننده برسد کنترل و نظارت میشود.
بنیادی با بیان اینکه برای افزایش بهرهوری در سطح برنامه اصلاحنژادی در طیفهای مختلف آغاز شده است، یادآور شد: تجویز داروها در زمان بیماری دام و طیور و حتی کشتار آنها با نظر دامپزشک انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه تمام تلاش ما عرضه محصولات سالم دامی و پروتئینی به مردم است، متذکر شد: یکی از اصلیترین برنامههای جهاد کشاورزی تولید غذای سالم و امنیت غذایی است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان درباره برخی بیماریهای دامی از جمله تب برفکی، تصریح کرد: در سه چهار ماه گذشته تعدادی از دامها تلف شده بودند اما اکنون بیماری تب برفکی کنترل شده و برای دامهای سبک و سنگین واکسن موجود است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
نظر شما