به گزارش قدس آنلاین به نقل از خبرگزاری تسنیم، محمدجواد ابطحی نماینده مردم خمینیشهر با اشاره به جلسات نمایندگان متقاضی استیضاح علیاصغر فانی وزیر آموزش و پرورش با وی در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، اظهار کرد: با اینکه تاکنون چندین جلسه با حضور وزیر آموزش و پرورش و نمایندگان برگزار شد اما هیئت رئیسه کمیسیون آموزش هنوز برای ارائه گزارش خود و طرح استیضاح در صحن علنی پارلمان به جمعبندی نرسیده است.
وی ادامه داد: طبق برنامهریزیهای انجام شده قرار بود علیاصغر فانی در جلسه روز گذشته کمیسیون برای ادامه روند بررسی استیضاح حضور پیدا کند که این جلسه به دلیل مشغله کاری وزیر آموزش و پرورش به عصر فردا (سهشنبه 9 شهریور) موکول شد.
به گزارش تسنیم، پیش از این حسین مقصودی نماینده مردم سبزوار در مجلس به خبرنگار تسنیم از جمعآوری 77 امضا برای استیضاح وزیر آموزش و پرورش خبر داده بود.
هفته گذشته نیز وزیر آموزش و پرورش در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس حضور یافت اما پاسخهای وی نتوانست نمایندگان طراح سئوال را قانع کند و قرار بر این شد که جلسه دیگری برگزار شود.
طبق آیین نامه داخلی مجلس نمایندگان مجلس مىتوانند، با در نظر گرفتن اصل هشتاد و نهم (89) قانون اساسى، وزیر یا هیئت وزیران را استیضاح کنند. استیضاح وقتى قابل طرح در مجلس است که به امضاى حداقل ده نفر از نمایندگان برسد. هیئت وزیران یا وزیر مورد استیضاح باید ظرف مدت 10 روز پس از طرح آن در مجلس در کمیسیونی که این طرح ارجاع شده حاضر و به آن پاسخ گوید.
پس از استماع صحبتهای وزیر در کمیسیونهای تخصصی، در صورت عدم اقناع نمایندگان استیضاحکننده به صورت "مکتوب" عدم اقناع خود را از اظهارات وزیر مربوطه اعلام میکنند تا این مهم مستند شود. بعد از عدم اقناع در جلسه بررسی استیضاح با وزیر مربوطه، اگر تعداد استیضاحکنندگان برابر یا بیش از 10 نفر باشد، این طرح به صحن علنی ارجاع خواهد شد.
نظر شما