به گزارش قدس آنلاین به نقل از خبرگزاری تسنیم، طبق آمار مرکز حقوق بشر بحرین، دادگاه رژیم آل خلیفه از سال2012 تا کنون 842 ماه حبس گروهی برای این افراد صادر کرده است.
این در حالی است که از ابتدای ماه آگوست میلادی، 17 کاربر از جمله «نبیل رجب»، رئیس این مرکز در حبس به سر میبرند که حکم آنها صادر نشده است.
بر اساسِ این گزارش که روز پنجشنبه منتشر شد از زمان ورود اینترنت به بحرین در سال 1995 میلادی، فعالان و معارضان رژیم، از آن به عنوان ابزاری برای بیان مطالبات به حق خود استفاده کردهاند.
این گزارش می افزاید: در میان کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا، بحرین از جمله کشورهایی است که بیشترین تعداد کاربران اینترنت را داشته است اما شهروندان آن برای بیان انتقادات، اظهار نظرها و آرای سیاسی خود از امنیت برخوردار نبودهاند.
در بخش دیگری از این گزارش آمده است رژیم بحرین از سال 2011 تاکنون، به شکلی نظاممند و با ادعایِ «مبارزه با تروریسم» به بستن صدها سایت مخالف رژیم از جمله سایت مرکز حقوق بشر بحرین اقدام کرده است.
از طرفی رژیم منامه از زمان برگزاری تحصن دو ماهه مردم در منطقه «دراز» در غرب منامه خدماتِ اینترنتِ 20 هزار خانوار را قطع کرده است.
در همین راستا «یوسف المحافظه» نایب رئیس مرکز حقوق بشر بحرین گفت: « حکومتِ بحرین بعد از بازداشت اغلب منتقدان از جمله رهبران سیاسی، ممنوع الخروج نمودن حامیان حقوق بشر و کنترل روزنامهها، به مسدود کردن اینترنت روی آورده است تا آخرین روزنۀ فریادخواهی مردم را ببندد و برتمامی اقداماتِ خود در کشور سرپوش بگذارد تا این ابزار، تنها وسیلهای برای نشان دادن حالت جان کندن افراد باشد.»
بحرین از حدود 5 سال پیش، صحنۀ انقلاب مردمی علیه رژیم آل خلیفه است. مردم خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و همچنین روی کار آمدن نظامی منتخب در کشورشان هستند اما این درخواستها با سرکوبِ مرگبار رژیم آل خلیفه مواجه شده است.
نظر شما