به گزارش «قدس آنلاین» به نقل از خبرگزاری ایلنا، مجید قدمی در حاشیه همایش روز جهانی معلولان که در تالار سازمان آبفای قم برگزار شد، اظهارکرد: حضور در فضای معلولان و به طور کلی کار در حوزه تعلیم و تربیت و به ویژه آموزش استثنایی یک توفیق است چرا که با و انسان سر و کار دارد و تربیت این موجود کار بسیار پیچیدهای است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با تأکید بر سختی کار در ارتباط با کودکان اوتیستیک، گفت: سیستمها باید در حمایت خانوادهها و والدین به میدان بیایند و فضایی ایجاد شود که خانوادهها برای نگهداری و حفاظت از فرزندان خود امیدوار شوند.
وی تصریح کرد: همه مشاهدات نشان میدهد که مربیان و معلمان آموزش استثنایی انگیزه بسیار بیشتری دارند و نشان میدهد که با انتخاب و آگاهی این کار را بر عهده گرفتهاند.
قدمی خاطرنشان کرد: تلاشهای بسیاری در سالهای گذشته شده است، بودجه آموزش و پرورش استثنایی ۳ برابر شده است و توانستهایم در حوزه سرویس ایاب و ذهاب و خدمات حمایتی گامهای بیشتری برداریم.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی ادامه داد: در گذشته معلولانی را میدیدیم که ماهی بیش از یک میلیون دارو مصرف میکردند، امروز این هزینه را آموزش و پرورش استثنایی پرداخت میکند اما هنوز راه بسیاری مانده است که باید طی شود.
وی با تأکید بر اینکه آموزش و پرورش استثنایی کیفی شده است، بیان کرد: در آزمون استخدامی اخیر ادارات ۳۰۰ سهیمه استخدامی از بین معلولان با تحصیلات بالا حضور دارند و با این روند سعی داریم زمینه اشتغال معلولان را نیز فراهم کنیم.
قدمی با تأکید بر اهمیت پیشگیری از معلولیت، تصریح کرد: ۷۰ درصد معلولیتها با آزمایشهای قبل از ازدواج قابل پیشگیری است، باید از ازدواجهای فامیلی بدون تست ژنتیک جلوگیری شود و فرهنگ سازی در زمینه پیشگیری از معلولیت در کل جامعه ایجاد شود.
نظر شما