تحولات منطقه

بیش از 10 هزار بنگاه کوچک و متوسط برای اخذ تسهیلات در سامانه بهین‌یاب ثبت‌نام کرده اند و تاکنون بیش از 90 هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی به آنها اعطا شده است.

اعطای 90 هزار میلیارد ریال تسهیلات به بنگاه‌های کوچک و متوسط
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از میزان،علی یزدانی اظهار کرد: این مقدار تسهیلات بانکی در راستای رفع موانع تولید و با تصویب کارگروه رفع موانع تولید به بنگاه های کوچک و متوسط کشور اعطا شده است. 
 
وی افزود: برای حمایت از این بنگاه ها علاوه بر اعطای تسهیلات بانکی، معافیت های مالیاتی، تامین اجتماعی و تسهیل در صدور ضمانت‌های بانکی با توجه به مصوبه کارگروه رفع موانع تولید صورت گرفته است.  
 
مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: برای نخستین بار در نظام بانکی کشور، بانک ها موظف شدند که به واحدهای تولیدی که چک برگشتی و اقساط معوقه دارند با معرفی کارگروه رفع موانع تولید تسهیلات بانکی اعطا کنند. 
 
با تسهیل در صدور ضمانت نامه ها تا مبلغ 30 میلیارد ریال بدون مراجعه به بانک ها، برای سرمایه در گردش و سرمایه ثابت صادر می شود. 
 
 در راستای حمایت از این واحدها، شرکت های مالیاتی نیز مکلف به تقسیط بدهی ها شده و سازمان تامین اجتماعی نیز تمامی اجرائیات خود را به مدت یک سال متوقف کرده است. 
 
واحدهای تولیدی به بورس منتقل می شوند 
 
مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: برای کمک به رونق تولید و طبق تفاهم نامه، واحدهای تولید می توانند سهام خود را در بورس یا فرابورس عرضه کنند. 
 
یزدانی افزود: حضور این بنگاه های اقتصادی کوچک و متوسط در بازار سرمایه کشور از روز دوشنبه این هفته به صورت رسمی آغاز می شود. 
 
این حضور بنگاه ها در بازار سرمایه می تواند زمینه را برای فروش محصولات و رونق بخشی به تولید در این بنگاه ها فراهم کند. 
 
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تفاهم نامه ای هم با دانشگاه های مختلف کشور برای آموزش این بنگاه ها و ارتقاء رقابت و رونق تولید امضا شده است. 
 
 برای نخستین بار کمیته نظارت بر مصرف تسهیلات در این بنگاه ها پیش بینی شده تا تسهیلات تنها برای رفع مشکلات واحدها هزینه شود. 
 
یزدانی ابراز امیدواری کرد مجموعه حمایت های دولت از این بنگاه های کوچک و متوسط در کشور منجر به رونق بخش تولید، کاهش مشکلات واحدها و موانع تولید در کشور شود. 
  
**سرمایه گذاری در بخش صنعت کردستان آینده خوبی دارد 
 
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: این استان یکی از استان های مستعد توسعه صنعتی و پتانسیل بسیار خوبی برای سرمایه گذاری در بخش صنعت دارد و زیرساخت های لازم در شهرک های صنعتی کردستان مهیا شده است. 
 
با توجه به ایجاد منطقه ویژه اقتصادی بانه، مقدمات برنامه ریزی برای تصویب منطقه آزاد تجاری بانه و مریوان در مجلس شورای اسلامی و سایر پتانسیل ها و قابلیت های استان از جمله نیروی کار ماهر، منابع اولیه و نزدیکی به بازارهای خارجی آینده سرمایه گذاری در کردستان درخشان است. 
 
وی به سرمایه گذاران بومی استان توصیه کرد از این فرصت استفاده کرده و سرمایه های خود را برای رونق بیشتر صنعت و حمایت از بخش تولید در کردستان هزینه کنند. 
 
در شهرک های صنعتی کردستان ضمن فراهم شدن زیرساخت ها، دولت از حضور سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای سرمایه گذاری در این استان حمایت می کند. 
 
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت برای بازدید از منطقه ویژه اقتصادی بانه و شهرک های صنعتی کردستان روز شنبه به این استان سفر کرده بود. 
 
از مجموع 87 هزار و 659 واحد صنعتی کشور ، 37 هزار و 120 واحد در 948 شهرک و ناحیه صنعتی مستقر هستند. 
 
در کشور 39 هزار و 610 واحد خرد (زیر 10 نفر اشتغال)، 40 هزار و 220 واحد بین 10 تا 20 نفر اشتغال، چهار هزار و 351 واحد متوسط و سه هزار و 470 واحد بزرگ فعالیت دارند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.