قدس آنلاین - سمیه شرف دینی: بهاباد از آن دسته از شهرستانهای یزد است که با وجود ظرفیتهای بالا در زمینه کشاورزی و بخش معدن، به دلیل فاصله طولانی از مرکز استان، جزو شهرستانهای محروم استان به شمار میرود که یکی از این محرومیتهای این شهرستان در بخش بهداشت و درمان است.
بیمارستان ۳۸ تختخوابی بهاباد که در ابتدا درمانگاه بود با ۶ پزشک متخصص از مرکز بهداشت به بیمارستان ارتقا یافت و با انبوهی از مشکلات به حال خود رها شد در حالی که بهتر بود، مسؤولان ابتدا امکانات و مشکلات این حوزه را برطرف و سپس آن را به بیمارستان تبدیل میکردند.
پیگیری درمان در شهرهای دیگر
رئیس شبکه بهداشت و درمان بهاباد در گفت وگو با خبرنگار ما اظهار داشت: با توجه به اینکه شهرستان بهاباد تازه دارای بیمارستان شده به پزشک متخصص در زمینههای اطفال و قلب نیاز دارد که امیدواریم این مشکل حل شود تا مردم برای مداوای بیماران خود با تحمل هزینههای رفت و آمد راهی دیگر شهرستانها نشوند.
مسعود دانشی افزود: نبود برخی تجهیزات پزشکی در این بیمارستان سبب شده، مردم برای درمان، مسافت زیادی را طی کنند تا به مرکز استان برسند.
دانشی یادآور شد: کمبود پزشک متخصص و کمبود تجهیزات و نیز بدهیهای این مرکز مهم ترین مشکل این مرکز است که مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی استان در زمینه حل این مشکلات قول مساعد داده و امید است این وعده هر چه زودتر محقق شود.
به گفته وی بیمارستان ۳۸ تختخوابی بهاباد در بخشهای نوزادان، اتاق عمل، آزمایشگاه، رادیولوژی، مراقبتهای ویژه، فیزیوتراپی، دیالیز و زنان و زایمان به بیماران خدمات ارایه میدهد.
درخواست ۲ میلیاردی
رئیس بیمارستان حکیم بهابادی نیز در گفت و گو با خبرنگار ما از مشکلات و کمبودهای این بیمارستان تازه ارتقا یافته، گفت و اظهار داشت: ما در حال حاضر یک درخواست ۲ میلیاردی برای کمک تجهیزات به دانشگاه ارایه کردهایم و برای تکمیل ساختمان با شرکت چادرملو مکاتبات را انجام داده ایم.
دکتر ابوالحسنی افزود: این بیمارستان قبل از اینکه به یک بیمارستان تبدیل شود، مرکز بهداشت بود و بدون آماده کردن زیرساختهای این مرکز، آن را به بیمارستان با امکانات کم تبدیل کردند.
کمبود پزشک متخصص
وی تصریح کرد: پزشکان متخصص در این بیمارستان در بخش اطفال ۱۰روز در ماه، در بخش زنان هفتهای یک روز و در بخش قلب دو هفته یک بار بیماران را ویزیت میکنند و در بخش داخلی با کمبود پزشک مواجه نیستیم.
ابوالحسنی کمبود تجهیزات، کمبود نیرو و تغییرات در بخشهای ساختمان را مهمترین مشکلات این مرکز دانست.
وی ادامه داد: از اول مهرماه ریاست این مرکز را برعهده گرفتهام وچون این بیمارستان تازه ارتقا یافته است، مشکلات و نیازهای بسیاری دارد.
ابوالحسنی خاطر نشان ساخت: این بیمارستان در حال حاضر ۳۸تختخواب دارد و از این نظر مشکلی ندارد و به غیر از خود مردم شهرستان و روستاهای همجوار، مردم روستاهای کرمان وشهرهای اطراف را پذیرش میکند و ما با کمبود تخت مواجه نیستیم و بیشتر مشکل ما کمبود امکانات است.
وی در مورد کمکهای صورت گرفته به این مرکز گفت: در حال حاضر دانشگاه حدود ۳۰۰میلیون تومان به ما در زمینه تجهیزات کمک کرده که بسیار ناچیز است و خیرین نیز حدود ۵۰۰میلیون تومان به ما کمک کردهاند که خیران لطف بیشتری به این مرکز داشته اند.
نظر شما