به گزارش «قدس آنلاین»، اینوتکس مجمعی از فناوران، صنعتگران، دانشمندان و همچنین بازرگانانی است که علاوه بر معرفی خود در این بستر می توانند اطلاعات لازم از آخرین پیشرفتهای صنعتی، دستاوردهای پژوهش علمی و ایدههای اقتصادی – تکنولوژیکی در کشورهای پیشرو فناوری در جهان را به دست آورند.
هدف اصلی این نمایشگاه، زمینه سازی برای تبادل فناوری بین شرکت های فناور ایرانی و خارجی است از این رو ابزارهای مختلفی برای مذاکرات بین شرکتها و تعریف همکاری میان آن ها به کار گرفته می شود، به گونه ای که در نمایشگاه سال گذشته (اینوتکس ۲۰۱۶)، تعداد ۸۲ شرکت خارجی و ۹۲ شرکت داخلی حضور داشتند و با برگزاری ۱۵۰ جلسه مذاکره بین شرکتها، ۶۶ تفاهم نامه همکاری میان شرکت ها منعقد شد که تاکنون ۸ قرارداد با ارزش حدودی ۲۰ میلیون دلار به امضا رسیده است.
نمایشگاه اینوتکس با هدف تعریف همکاریهای بینالمللی فناوری- تجاری، صادرات فناوری و محصول، ارتقای توان فناورانه شرکتهای ایرانی، افزایش توان رقابتی شرکتهای ایرانی در عرصه بینالملل و تسهیل فرآیند انتقال فناوری، بعنوان یک پروژه بینالمللی در نظر دارد با برنامهریزی منسجم به بزرگترین رویداد تبادل فناوری منطقه تبدیل شود.
شرکت های فناور می توانند از خدمات تبادل فناوری مرکز فن بازار و نیز تسهیلات حمایتی برای انتقال فناوری در نمایشگاه که از سوی پارک فناوری پردیس ارائه می شود، بهرهمند شوند.
نظر شما