تحولات منطقه

انزلی- رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در همایش سفیران سلامت دانش آموزی با بیان امروزه پیوند علوم پزشکی و آموزش و پرورش در آموزش کودکان و نوجوانان برای مقابله با بیماریهای غیر واگیر بسیار اثر بخش است گفت: سفیران سلامت در واقع امروز در خط مقدم مبارزه با بیماریهای غیر واگیر هستند.

سفیران سلامت در خط مقدم مبارزه با بیماریهای واگیر دار هستند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک در نخستین جشنواره سفیران سلامت دانش آموزی که صبح روز یکشنبه با حضور مدیران آموزش و پرورش، معلمان، کادر پزشکی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و دانش آموزان  در مجتمع دهکده ساحلی بندر انزلی برگزار شد با اشاره به اینکه همایش امروز تاکید بر ظرفیت های بسیار ارزشمند نسل نوجوان و جوان ما در ارتقای سلامت جامعه است گفت: از گذشته های دور تاکنون  بیماری های واگیر دار نظیر حصبه ، وبا، سل و... تهدید جدی و پیشگیری از این بیماری ها مهمترین دغدغه های خانواده ها بوده است .

وی افزود: آنچه که باعث شده است اینگونه بیماری ها کمتر شود مسئله مهار بیماری ها بر  اساس  واکسیناسیون و اقدامات پیشگیرانه ساده بود .

یوسف زاده چابک با بیان اینکه امروز امید به زندگی در مردان ۷۳ سال و در زنان ۷۶ سال شده است اظهار کرد: شناختن میکروب ها ، استفاده از آب آشامیدنی سالم و توجه به آنتی بیوتیک ها درصد مرگ و میر افراد جامعه را کاهش داده است.

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان بزرگترین تهدید جامعه امروز را در همه سنین مشکلات روحی و روانی و کاهش میزان فعالیت های بدنی  دانست و گفت : متاسفانه تغییر ذائقه مردم به سمت استفاده از فست فودها و کاهش تحرکات بدنی و توجه نکردن به امر ورزش مخصوصا در سنین کودکی و نوجوانی آسیب های مخربی را در سنین جوانی و میانسالی دامنگیر افراد میکند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۷۰۰ معلم تربیت بدنی و ۲۵۰ مراقب سلامت در راس مدارس استان گیلان فعالیت میکنند گفت: رسالت  آینده برای مقابله با بیماریهای غیر واگیر توسط آموزش و پرورش انجام می شود و آماده کردن دانش آموزان برای آینده سالم و بانشاط بر عهده ارتباط تنگاتنگ این حوزه با علوم پزشکی است.

یوسف زاده چابک با بیان اینکه بزرگترین کسانی که مورد تهدید بیماری های غیر واگیر هستند پدران و مادران سفیران سلامت هستند خاطر نشان کرد: اینگونه آموزش ها نباید محدود به مدارس شود و باید در خانواده ها نهادینه شود.

وی افزود: اگر هر سفیر سلامت در خانواده  آموزش های لازم را به اعضای دیگرخانواده که در واقع جمعیت هدف هستند ، بدهد  و از حال و فعل هم غفلت نکنند شاهد ریشه کن شدن بیماریهای جسمی و روانی در آینده نزدیک خواهیم ش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.