به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی، حسن نوری با بیان اینکه تامین نقدینگی یکی از مشکلات بخش های اقتصادی از جمله تعاونی های روستایی است گفت: در این طرح اعضای تعاونی روستایی به محض تحویل کالا مبلغ فروش را از بانک طرف قرارداد دریافت می کنند و تعاونی به عنوان خریدار به بانک بدهکار می شود.
وی با بیان اینکه تعاونی پس از گذشت ۶ تا ۹ ماه برحسب قراردادی که با بانک منعقد می شود بدهی خود را تسویه می کند افزود: برای تسهیل مبادلات و تبادل سریع اطلاعات از ابزار کارت اعتباری استفاده می شود.
وی اظهار کرد: به هر عضو تعاونی کارتی داده می شود که سقف فروش ماهانه آن را تعیین می کنند که سقف اعتباری هر عضو توسط تعاونی تعیین می شود اما مبلغ آن سالانه نباید بیش از ۵۰۰ میلیون ریال و کمتر از یکصد میلیون ریال باشد.
نوری با بیان اینکه در هر تعاونی یک دستگاه پوز خرید نصب می شود که کارت اعتباری فروش صرف در آن پوز معتبر است گفت: پس از تحویل کالا اطلاعات به بانک ارسال می شود و به میزان ارزش کالای فروخته شده بانک وجه را به حساب تولید کننده واریز خواهد کرد.
وی افزود: صندوق ضمانت تعاون بازپرداخت بدهی تعاونی را به بانک تضمین می کند در مقابل از هر تعاونی به اعضای هر عضو تا سقف تعیین شده برگ زرد دریافت می کند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی گفت: تعاونی علاوه بر تسلیم برگ زرد مسئولیت تسویه بدهی را بر عهده دارد و این کارت در حکم خط اعتباری بوده و پس از بازپرداخت بدهی توسط تعاونی مربوطه مجددا کارت اعضا شارژ می شود.
نظر شما