تحولات منطقه

اهواز- رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری دزفول گفت: بیش از ۲ هزار شهروند دزفولی با تولید صنایع‌دستی برای خود اشتغال‌زایی کرده‌اند.

هزار و ۸۰۰ نفر از هنرمندان صنایع‌دستی در دزفول مشغول به کار هستند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خوزستان؛ حجت اله آریایی‌نیا اظهار کرد: بیش از ۲۰ کارگاه صنایع‌دستی در دزفول فعال است که از این تعداد چهار کارگاه در شهر دزفول و ۲ کارگاه در بخش شهیون و مابقی در دیگر مناطق شهرستان دایر هستند که با تولید صنایع‌دستی زیبا و منحصربه‌فرد مورد استقبال مردم بومی و گردشگران قرار گرفته‌اند.
وی افزود: کارگاه‌های صنایع‌دستی یادشده اغلب بالای سه نفر هنرمند دارند ضمن اینکه برخی از کارگاه‌ها نیز کمتر از این تعداد هنرجو را تحت پوشش دارند.
آریایی گفت: کارگاه‌های صنایع‌دستی دزفول با ایجاد اشتغال برای جوانان به‌ویژه بانوان در زمینه تولید کپو، خراطی، گلیم، جاجیم و اهرام بافی فعالیت داشته و سالانه حدود پنج میلیارد ریال درآمدزایی دارند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری دزفول با اشاره به اینکه بالای ۹۰ درصد صنایع‌دستی تولید دزفول کپوبافی است گفت: علاوه بر کارگاه‌های یادشده کارگاه صنایع‌دستی ویژه زندانیان در محل ندامتگاه دزفول و کارگاه‌های دیگری نیز ویژه مددجویان بهزیستی در سطح شهر دایر شده که به آموزش افراد علاقه‌مند به صنایع‌دستی می‌پردازند.
آریایی افزود: افزون بر یک هزار و ۸۰۰ نفر از هنرمندان صنایع‌دستی که در کارگاه‌های دزفول مشغول به کار هستند و از این طریق برای خود اشتغال‌زایی کرده‌اند را بانوان شامل می‌شوند.
وی گفت: سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری دزفول در حد توان از هنرمندان صنایع‌دستی حمایت می‌کند و علاوه بر بیمه ۹۰۰ هنرمند صنایع‌دستی، هنرمندان نیازمند دریافت تسهیلات بانکی را نیز به بانک‌ها و موسسه‌های مالی معرفی می‌کند.
آریایی افزود: علاوه بر این اداره میراث فرهنگی با راه‌اندازی نمایشگاه‌های شهرستانی، استانی و کشوری اقدام به معرفی صنایع‌دستی هنرمندان دزفول در سطح استان و کشور و در برخی موارد بین‌المللی نموده به‌طوری‌که تاکنون آثار هنرمندان صنایع‌دستی دزفول به نمایشگاه‌های متعددی در اهواز، تهران و نیز کشورهای لهستان، اوکراین و روسیه به نمایش درآمده است که مورد استقبال مردم روبرو شده و صادراتی نیز صورت گرفته است.
وی بیان کرد: شهرستان دزفول ازنظر تنوع در صنایع‌دستی به‌عنوان یکی از قطب‌های شاخص استان خوزستان محسوب می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.