تحولات منطقه

بجنورد- مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: اخبار منتشر شده در صفحات مجازی در مورد حلیم های تهیه شده از پنبه و الیاف صحت ندارد.

اخبار مربوط به پدیده حلیم پنبه ای صحت ندارد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی محمود بهنیا اظهار کرد: واحدهای صنفی عرضه کننده آش و حلیم و شیرینی های مختص به ماه مبارک رمضان تحت نظارت و کنترل دقیق تیم های بهداشت محیط هستند و وجود پنبه، الیاف و پشم دام در حلیم صحت ندارد و تاکنون در بازرسی های صورت گرفته مستنداتی در این خصوص بدست نیامده است.

وی تصریح کرد: با توجه به بررسی های میدانی و رسیدگی به شکایات مردمی در سامانه ۱۹۰ مشخص شد پس از پخت طولانی مدت گوشت در حلیم، رشته های کلاژن که از قسمت های تشکیل شده گوشت است ، باقی می ماند و در اثر ترکیب با گلوتن و دیگر قندهای موجود در گندم ،تولید بافت پنبه مانند می کند و پس از شستشو خاصیت الاستیسیته مانند پیدا می کند که در این رابطه نمونه برداری های متعدد صورت گرفته و به آزمایشگاه ارسال شده است.

وی افزود: امسال با دستگاه های پرتابل و قابل حمل ،سنجش کلیه مواد غذایی در سطح عرضه کنترل شده است و در صورت لزوم نیز مداخلات به منظور تامین سلامت روزه داران اعمال می شود.

این مسئول تاکید کرد: آش و حلیم مصرفی خود را از واحدهای صنفی مجاز و دارای پروانه کسب تحت پوشش اتحادیه ذیربط تهیه نموده و از خریداری مواد غذایی از دستفروشان خودداری کنید و در صورت داشتن شکایت بهداشتی با سامانه بهداشتی ۱۹۰ به طور شبانه روزی تماس بگیرید.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.