تحولات لبنان و فلسطین

قم - رئیس بنیاد نخبگان قم با بیان اینکه خیران نسبت به ارزش‌های وقف علم و فناوری کم اطلاع هستند، گفت: وقف‌های علمی باعث تقویت اقتصاد دانش بنیان و افزایش اشتغال مفید می‌شود.

وقف علم و فناوری مغفول مانده است

به گزارش قدس آنلاین، محمد محمدرضایی با اشاره به لزوم ایجاد خدمات متقابل خیرین و فناوران گفت: این رویه سبب می‌شود که میان دستاوردهای فناوران و سرمایه خیران ارتباط مستمر و مفید برقرار شود.

وی با انتقاد از تحقق نیافتن تخصیص یک درصد از بودجه سازمان‌ها و نهادهای دولتی به حمایت از دستاوردهای پژوهشی گفت: با توجه به انقباض مالی شدید دولت عملا بودجه‌های پژوهشی تخصیص نیافته و زمینه رشد پژوهش و فناوری فراهم نمی‌شود.

مشاور امور دانشگاهی استاندار قم بودجه‌های پژوهشی استان را در سطح امور جاری و داخلی سازمان‌ها دانست و گفت: متأسفانه بودجه‌های پژوهشی آنقدر محدود است که نمی‌تواند به گستره علم و فناوری استان وارد شود.

ضرورت ورود مراجع به وقف علمی

وی با تأکید بر اینکه توجه به صاحبان ایده و مراکز علم و فناوری به ایجاد اشتغال مولد کمک می‌کند، گفت: استفاده از ظرفیت نخبگی استادان، ارتباط با خیرین و واقفان و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان از راهکارهای توسعه وقف علم و فناوری است.

محمدرضایی با بیان اینکه ایجاد وقف‌های علمی باید با عنوان و نام مطرح و مشخصی باشد، گفت: یکی از راه‌های حمایت از نخبگان و فناوران ارایه جایزه علمی به نام سرآمدان علم و فناوری است.

وی با تأکید بر اینکه معرفی، فرهنگ‌سازی و تبلیغات وقف علم و فناوری گفت: در این زمینه ارتباط با مسئولان ارشد کشوری و دیدار و مشورت با علما و مراجع تقلید ضروری است.

منبع: مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.