تحولات منطقه

قیمت انواع میوه و تره بار در مقایسه با هفته های اخیر در بیشتر اقلام با ثبات نسبی همراه بوده و تنها قیمت پیاز و سیب زمینی با افزایش روبرو شده است.

آخرین تحولات بازار میوه و تره بار/پیاز همچنان میتازد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، قیمت انواع میوه و تره بار در مقایسه با هفته های اخیر در بیشتر اقلام با ثبات نسبی همراه بوده و تنها قیمت پیاز و سیب زمینی با افزایش روبرو شده است.

بررسی بازار نشان می دهد که سیب گلاب با نرخ ۴ تا ۸، شلیل شبرنگ ۷ تا ۹، گیلاس تکدانه ۱۰ تا ۱۳، انگوریاقوتی ۸ تا ۱۰، زردآلو ۷ تا ۸، آلبالو ۷ تا ۸، پیاز ۴ تا ۴ هزار و ۵۰۰ و سیب زمینی ۲ تا ۲ هزار و ۸۰۰ تومان به فروش می رسد.

حسین مهاجران رئیس اتحادیه میوه و سبزی با اشاره به آخرین وضعیت بازار میوه اظهار داشت:  در حال حاضر نرخ هر کیلو سیب گلاب ۳ تا ۷ هزارتومان، شلیل شبرنگ ۴ هزار و ۵۰۰ تا ۷ هزار تومان، انگور ۳هزار و ۵۰۰ تا ۵ هزار تومان، گیلاس تکدانه ۸ تا ۱۲ هزار تومان و گیلاس صورتی ۴ تا ۶ هزار تومان است.

وی نرخ هر کیلو آلبالو را ۴ تا ۵ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و افزود: همچنین قیمت هر کیلو آلو زرد هزار و ۵۰۰ تا ۴ هزار و ۵۰۰ تومان، آلو شابلون ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۵ هزار و ۵۰۰ تومان، هلو ۳ تا ۶ هزار تومان، موز ۳ هزار و ۲۰۰ تا ۴ هزار تومان است.

مهاجران ادامه داد: هر کیلو هندوانه با نرخ ۶۰۰ تا ۸۰۰ تومان، طالبی هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار تومان و خربزه هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار و ۳۰۰ تومان در میدان به فروش می رسد.

رئیس اتحادیه میوه و سبزی با اشاره به نوسانات قیمت پیاز و سیب زمینی گفت: امروز نرخ هر کیلو پیاز ۳ تا ۳ هزار و ۵۰۰ تومان و سیب زمینیهزار و ۸۰۰ تا ۲ هزار تومان است که پیش بینی می شود طی روزهای آتی با ورود محصول جدید نرخ ها کاهش می یابد.

وی نرخ هر کیلو خیار رسمی را هزار و ۷۰۰ تا ۳ هزار تومان اعلام کرد و اضافه کرد: هر کیلو خیار گلخانه هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار تومان، گوجه فرنگی گلخانه ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۳ و گوجه فرنگی نو ۸۰۰ تا هزار و ۵۰۰ تومان است.

به گفته مهاجران نرخ هر کیلو سبزی جور(پلو، آش، قورمه) هزار و ۸۰۰ تومان و سبزی خوردن ۲ هزار تومان است.

رئیس اتحادیه میوه و سبزی از رکود حاکم بر بازار خبر داد و گفت: با توجه به فصل برداشت میوه و فراوانی عرضه امکان پیش بینی قیمت طی روزهای آتی در بازار وجود ندارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.