به گزارش قدس آنلاین، «سید جمال سجادی پور» در این باره گفت: ۴۲۰ هکتار از کشتزارهای استان زیرکشت زعفران است که شهرستان بهاباد با داشتن ۲۶۵ هکتار، بیشترین سهم را در تولید زعفران استان دارد.
وی با اشاره به این که یزد رتبه هفتم تولید زعفران کشور را در دست دارد، گفت: زعفران استان یزد از کیفیت نسبتاً بالایی برخوردار است و با توجه به این که یک محصول کمآبخواه محسوب میشود، سالانه ۵۰ هکتار به اراضی کشاورزی این محصول در استان افزوده میشود.
سجادیپور با اشاره به این که از هر هکتار زمین کشاورزی در استان ۴.۵ کیلوگرم زعفران برداشت میشود، یادآوری کرد: برداشت زعفران کار دشواری است ولی با این وجود اکنون چهار هزار نفر در استان در تولید و برداشت زعفران فعالیت میکنند.
منبع: ایسنا
نظر شما