تحولات منطقه

اهواز- ۲۰ میلیون هزینه ورزشی است که پاداش قهرمانی اش تنها یک کاپ و یک لوح است.

خطرجانی به قیمت کاپ و لوح /فرمول دریفت یک ورزش گران است
زمان مطالعه: ۶ دقیقه

قدس آنلاین_گروه استانها_حدیث کریمی؛ از آنجایی که شبانه روز در سطح خیابان ها و اتوبان های شهری شاهد کورس ماشین ها با هم دیگر هستیم و این رقابت ها در خیلی از موارد آسیب های جانی و مالی زیادی را برای افراد سرنشین یا عابران پیاده در بردارد اما کسانی هستند که برای جلوگیری از این اتفاقات، در پیست های ورزشی، هیجانات جوانی خود را تخلیه می کنند.

تفریح در پیست به جای خیابانها

هیراد صفرچی یکی از این افراد است که با ۲۳سال سن به جای کورس گذاشتن در خیابان و به خطر انداختن جان مردم در رشته ورزشی دریفت اتومبیلرانی از اواخر ۹۴ با پیوستن به هیات موتورسواری و اتومبیلرانی استان خوزستان تفریح و هیجان خود را به درستی انجام می دهد.

صفرچی می گوید: اکثر مردم در خیابان این رشته مهیج ورزشی را دنبال می کنند اما به دلیل اینکه خطر جانی برای مردم عادی ایجاد نکند، می توانند در هیات اتومبیلرانی خوزستان عضو شوند و در یک مکان مخصوص یعنی پیست اتومبیلرانی ورزشگاه غدیر اهواز فعالیت کنند تا برای کسی مزاحمت یا خطری نداشته باشند.

اتومبیلران جوان خوزستانی اشاره به اینکه تقریباً ۵ مسابقه فرمول دریفت در سطح کشور شرکت کرده است، اضافه می کند: در این چند دوره مسابقات توانستم یک مقام سومی را اردیبهشت ماه امسال به دست بیاورم، اما در خوزستان هیچگونه مسابقه ای تحت عنوان این رشته در سطح استانی انجام نمی شود. همچنین

دوش به دوش قهرمانان مسابقه داده ام

این ورزشکار با بیان اینکه در مسابقات کارت پارک نیز شرکت کرده ام اما متاسفانه از دور رقابت‌ها خارج شدم،   عنوان می کند: به دلیل اینکه قدرت ماشینم از سایر دوستان در مسابقه کمتر بود ماشین دچار مشکل فنی شد ولی باز هم خوشحالم که توانستم با همین قدرت ماشین در مسابقات دوش به دوش سایر اتومبیلران ها حضور پیدا کنم.

قهرمان اتومبیلرانی خوزستانی در پاسخ به اینکه در سطح استان از شما حمایت می‌شود یا خیر، بیان می کند: در سطح استان از سوی هیات مورد حمایت قرار می‌گیریم و تنها مشوق مان هیات و خانواده هستند و در حال حاضر نیز تمامی مخارج حضور در مسابقات را پدرم تامین می کند و اسپانسری هم ندارم.

او با اشاره به اینکه به همسن سالهای خود توصیه می کنم برای اینکه تمرین و تفریح هیجانی داشته باشند به پیست اتومبیلرانی در ورزشگاه ۵۰ هزار نفری غدیر اهواز مراجعه کنند، ادامه می دهد: ماشین سواری در خیابان ها جز اینکه منجر به آزار و اذیت مردم و ایجاد خطر برای آنها و و خودتان باشد چیزی دیگر نیست. اگر داخل مکان مورد نظر زیر نظر هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی شرکت کنید به عنوان یک اتومبیلران حرفه‌ای شناخته می‌شوید بهتر از این است که به عنوان یک راننده شخصی در خیابان ها باشید.

صفرچی می گوید: از مسئولان درخواست کیفی برگزار کردن مسابقات اتومبیلرانی دریفت در سطح استان را داریم به این شکل به لحاظ کیفی ورزشکاران شناخته می شوند. همچنین می توانیم بهترین نتایج را در سطح مسابقات کشوری بدست آوریم.

هزینه هنگفت در برابر کسب یک کاپ و لوح

او ادامه می دهد: اکثر کسانی که در این رشته ورزشی فعالیت می‌کنند، شغل شان آزاد است و ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان هزینه ندارند که بتواند در رقابت های کشوری حضور یابند اما در مقابل قهرمانی با این همه خرج تنها یک کاپ و یک لوح می دهند.

دارنده کاپ سوم مسابقات قهرمانی کشور با بیان اینکه در استان تقریباً ۲۰ نفر و در کشور نیز ۱۰۰ اتومبیلرانی در رشته دریفت مشغول هستند، اظهار می کند: به دلیل اینکه این رشته ورزشی هزینه‌های زیادی دارد، بیشتر از ۱۸ نفر در مسابقات حضور نمی‌یابند.

برگزاری مسابقه در استان محک خوبی است

قهرمان اتومبیلرانی خوزستان با اشاره به اینکه هنوز در استان مسابقه با عنوان دریفت در سطح خوزستان برگزار نشده، می افزاید: این مسابقات می تواند محک خوبی برای رانندگان خوزستانی باشد که بتوانند پرچم استان خود را بالا ببرند تا اینکه  نام و پرچم یک استان دیگری را به اهتزاز در آورند.

او می گوید: کمتر از یک ماه گذشته مسابقه ای در همین رشته در سطح قهرمانی کشوری به میزبانی خوزستان برگزار شد و در آنجا توانستم مقام چهارم را برای استان کسب کنم.

صفرچی در پاسخ به اینکه از مسئولان هیئت درخواست مبنی بر برگزاری مسابقات در سطح استان داشته اید، بیان می کند: بله. اکنون در حال پیگیری هستند که در آینده یک دوره مسابقه برگزار کنند.

این قهرمان از خانواده و «شهاب پیشانی دار» یکی از قهرمانان اتومبیلرانی خوزستان به دلیل کمک‌ها و حمایت های بی دریغانشان تقدیر می کند و می افزاید: تنها منبع مالی حمایت کننده ی من پدرم بوده و بهترین آموزنده ی من «پیشانی دار» است چرا که آموزش هایی که باید ۲سال یاد می گرفتم ظرف مدت ۲ماه آموختم.

کسب تاییدیه نهایی پیست از فدراسیون اتومبیلرانی

دبیر هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی خوزستان در گفت و گو با خبرنگار قدس آنلاین با بیان اینکه مسابقات فرمول دریفت در مرکزیت کشور به میزبانی پیست آزادی تهران برگزار می‌شود، اظهار می‌کند: پیست مخصوص مسابقات دریفت تنها یکی بوده که در تهران واقع شده و با هماهنگی های فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی و کمیته مربوطه توانستیم در بازدیدی که از پیست خوزستان داشتند با کمی تغییرات تاییدیه نهایی آن را برای مسابقات دریفت با کیفیت بالا اخذ کنیم و میزبانی مسابقات فرمول دریفت را از مرکزیت تهران خارج و برای اولین بار در خوزستان برگزار کنیم.

عباسی علت این که فرمول یک در خوزستان برگزار نشده است می گوید: به دلیل فوق حرفه‌ای بودن این ورزش، تعداد شرکت کنندگان محدود هستند و در کل کشور ۲۰ نفر اتومبیلران حضور دارد. همچنین مسابقه با مخارج بالایی است و هر کسی در این رشته وارد نمی شود اما در برنامه های آینده نزدیک مسابقات کار پارک دریفت را در خوزستان برگزار می‌کنیم تا تعداد شرکت کنندگان خوزستانی در این رشته بیشتر شوند.

خوزستان پایتخت فرمول دریفت ایران

او ادامه می‌دهد: در برنامه‌های اوایل سال ۹۷ بر اساس تغییراتی که در پیست غدیر انجام داده‌ایم می‌توانیم مسابقات در سطح استانی و کشور برگزار کنیم.

این مقام مسئول در پاسخ به اینکه امکانات مناسبی در پیست غدیر داشته‌اید چرا تاکنون اقدام به میزبانی نکردید، عنوان می‌کند: مسابقات فرمول دریفت تاکنون از سابقه زیادی در تاریخ فدراسیون برخوردار نبوده است، استان با شرکت ۸ اتومبیلران در مسابقات قهرمانی کشور و از سوی این فدراسیون پایتخت فرمول دریفت کشور شناخته شده است.

کمبود داور

دبیر هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی خوزستان با اشاره به اینکه بحث داوری این مسابقات یکی از ضروریات برگزار مسابقه است، تصریح می کند: در سطح کشور تنها ۳ داور وجود دارد و یکی از آن ها خوزستان است. همچنین برای هر مسابقه حداقل ۴ تا ۵ داور نیاز است و نیاز به آموزش داوران نیز داریم.

عباسی از برگزاری مسابقات دریفت در حوزه همگانی خبر می دهد و می افزاید: با برگزاری این مسابقات می توانیم علاقه مندان این رشته را وارد کار کنیم تا انرژی خود را در پیست تخلیه کنند. همچنین قرار بر این است در سال ۹۷ چهار مسابقه به کارت پارک دریفت در سطح استانی و یک میزبانی کشور همین رشته را انجام دهیم که در این مسابقات ۱۳ خوزستانی حضور پیدا کند.

با توجه به امکاناتی که اداره کل ورزش وجوانان خوزستان و هیات موتورسواری و اتومبیلرانی استان در ورزشگاه غدیر اهواز راه اندازی کرده اند، امیدواریم جوانان ما بجای کورس گذاشتن در خیابان ها و اتوبان ها از پیست این ورزشگاه استفاده ببرند.

همچنین امیدواریم در سطح شهرستان های خوزستان نیز پیست هایی جهت تفریج و تخیله انرژی جوانی راه اندازی شود تا شاهد حوادث ناگوار در استان نباشیم.َ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.