فاطمه کاهی با اشاره به نصب تجهیزات استفاده از کارت سوخت در دستگاههای نازل از سال ۸۵ و بهرهبرداری از آنها از سال ۸۶ گفت: ۱۱ سال است که این دستگاهها مورد استفاده قرار میگیرند و فرسوده شدهاند. اما ارائه بنزین با کارت سوخت الزامی است و هنگامی که متقاضی برای سوخت گیری به جایگاه میرود یا باید از کارت سوخت خودش یا کارت سوخت جایگاه دار استفاده کند.
وی ادامه داد: طبق بررسیهای کارشناسی که در این زمینه انجام شد، قرار شد در دستگاهها سختافزاری روزآمد که هم امکان پرداخت پول از طریق عابربانک را دارد و هم مقدار سوخت و اطلاعات تراکنش سوخت را ارسال میکند، نصب شود. در حال حاضر در ۴۶ جایگاه تک سکویی که شامل ۱۰۲ نازل میشود، این سیستم سختافزاری به صورت آزمایشی نصب شده است و از پایان خردادماه این تعداد جایگاه و نازل به سیستم جدید کارت سوخت مجهز خواهند شد.
مدیرکل روابط عمومی شرکت ملی پخش در مورد هزینه انجام این طرح توضیح داد: هزینه بر عهده شرکت نبوده و برای آن با بخش خصوصی و بانکها مراوده شده است.
بر اساس این گزارش، استفاده از کارتهای سوخت از اواخر دولت هشتم مطرح شد که در ابتدا صرفا استفاده از کارت برای بهینه سازی مصرف و کنترل مصرف بود اما اجرای این کار در دولت هشتم انجام نشد و در نهایت در دولت نهم و دهم بحث هدفمندی یارانهها و سهمیه بندی اجرا و کارت سوخت رسما وارد نظام سوختگیری کشور شد.
نظر شما