به گزارش قدس آنلاین به نقل از جهادکشاورزی گیلان، حبیب جهانساز، برداشت شکوفه بهارنارنج گیلان از ۱۱ هزار هکتار باغ مرکبات گیلان اوایل اردیبهشت آغاز شده بود،به پایان رسید.
وی افزود:باغداران گیلانی امسال ۱۲ و ۵۰۰ تن شکوفه بهارنارنج برداشت کردند .
وی ادامه داد: باغداران مرکبات با برداشت فرآوری شکوفههای بهار نارنج سالانه بیش از ۲۵۰ میلیارد ریال درآمد کسب میکنند.
رودسر، لنگرود، املش، لاهیجان و تالش مهمترین مناطق رویش شکوفههای بهار نارنج در گیلان است . از شکوفه بهارنارنج در تهیهمربا، عرق، دمنوش و شربت استفاده میشود . مصرف بهار نارنج نشاط آور و آرامبخش است.
نظر شما