تحولات منطقه

گیلان- رییس سازمان جهادکشاورزی گیلان گفت: مصرف آب در تولید توت‌فرنگی به روش هیدروپونیکی به صورت چشمگیری کاهش می یابد.

افزایش تولید توت‌فرنگی هیدروپونیکی در گیلان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی گیلان، مهندس علیرضا شعبان‌نژاد در بازدید از طرح احداث گلخانه تولید محصول توت فرنگی به روش هیدروپونیک گفت:این گلخانه به مساحت ۳هزار مترمربع در زمینی به وسعت ۴ هزار متر مربع در روستای مازی کله شهرستان لاهیجان احداث شده است.

وی افزود: میزان تولید سالانه ۳۵ تن و میزان سرمایه گذاری بعمل آمده ۸ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال است و از تسهیلات بانکی به ارزش ۴۵۰۰ میلیون ریال برخوردار شده است.

شعبان نژاد در خصوص مزایای کشت هیدروپونیک خاطرنشان کرد:در این نوع کشت نیازی به شخم و آبیاری نیست و مصرف آب به صورت چشمگیری کاهش مییابد.

وی با اشاره به حمایت از افزایش تولید توت‌فرنگی هیدروپونیکی در گیلان تصریح کرد:همچنین در این روش ضد عفونی کردن محیط رشد بسیار ساده و کم هزینه است چون محلول غذایی به صورت مایع است به راحتی می‌توان آن را کنترل کرد.

رییس سازمان جهادکشاورزی گیلان گفت: همچنین در جایی که خاک مناسب ندارد یا دچار بعضی بیماری‌ها است قابل کشت است، کنترل شرایط محیطی از جمله نور، دما،رطوبت و ترکیب هوا بسیار ساده‌تر است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.