به گزارش قدس آنلاین، علی مفاخریان شب گذشته در بازدید از پروژههای منطقه ۹ در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شعار شهر زیستپذیر و شهروند مشارکتپذیر در این دوره مدیریت شهری حائز اهمیت است و برنامهها بر اساس همین شعار اجرایی میشود.
وی افزود: در خیابان ۲۱ متری جی مسیری به طول ۲ کیلومتر درختان آن به شهروندان واگذار شده است و قراردادی بین ما و شهروندان منعقد شده تا از این درختان حفاظت کند و این موضوع موجب مشارکت شهروندان در اداره شهر میشود.
مفاخریان درباره پروژه کوثر اظهار داشت: منطقه ۹ در همه سرانههای اجتماعی، فرهنگی، ورزشی کمبودهایی دارد بنابر این باید در این خصوص اقدامات لازم جهت افزایش سرانهها انجام میشد.
شهردار منطقه ۹ افزود: در بعضی از محلات این منطقه امکان ساخت و ساز وجود ندارد و مهاجرفرز شده است و افراد تبعه در آنجا زندگی میکنند.
وی افزود: باید در حوزه سرمایهگذاری بافتهای عمرانی و زیرساختهای لازم امکاناتی را فراهم کنیم تا شهروندان خدمات بهتری را دریافت کنند.
مفاخریان بیان داشت: شهروندان منطقه ۹ خدمات لازم را دریافت نمیکنند و برای دریافت این خدمات به مناطق دیگر مراجعه میکنند و در حوزه سرانهها و خدمات اجتماعی واجب است اقدامات گستردهای در این منطقه صورت بگیرد.
شهردار منطقه ۹ بیان داشت: حدود ۵۰ میلیارد تومان در منطقه ۹ تهران پروژههای مختلف تعریف شده است که باید به تحقق این درآمد به تخصیص آن در پروژهها دست پیدا کنیم.
وی درباره خیابان هاشمی منطقه ۹ نیز گفت: در این خیابان جمعیت زیادی زندگی میکنند و باید مورد توجه قرار بگیرند و سرمایهگذاریهای اصولی و منطقی بر اساس مطالعات لازم در این محله انجام شود.
مفاخریان افزود: ما در منطقه ۹ بر اساس سرانه جمعیتی سینما، تالار پذیرایی و پروژههای خدماتی نداریم و باید در این خصوص اقدامات لازم انجام شود.
شهردار منطقه ۹ درباره افتتاح پروژهها در منطقه ۹ نیز گفت: کتابخانه دکتر قریب به زودی در هفتههای آینده افتتاح میشود و یکی دیگر از پروژهها نیز افتتاح دهکده کارآفرینی در این منطقه است و این دهکده در ۶ ماهه اول ۹۷، افتتاح میشود.
وی با اشاره به اینکه پروژههایی که در این منطقه افتتاح میشود به تأیید شورای شهر رسیده است، گفت: ۵۰ هزار میلیارد تومان بدهی شهرداری به بانکها و پیمانکاران است که باید به مرور زمان این بدهیها پرداخت شود و تا کنون منطقه ۹ تهران ۵۰ میلیارد از مطالبات خود را با مشارکت و صبر پیمانکاران پرداخت کرده است و مابقی بدهیها نیز پرداخت میشود.
مفاخریان در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چه برنامهای برای بافت فرسوده این منطقه دارید،گفت: در منطقه ۹، ۱۴۷ هکتار بافت فرسوده وجود دارد.
شهردار منطقه ۹ افزود: یکی از پروژههای ما تجمیع قطعات دانهریز است که پروانه این ملکها به صورت تجمیع برای ساخت و ساز داده میشوند.
وی افزود: تا کنون ۳۲۵ قطعه بلوک در بافت فرسوده منطقه ۹ تجمیع آن انجام شده که در این خصوص شهرداری این منطقه تسهیلگر بوده است و تشویق میکنیم که املاک واقع در بافت فرسوده تجمیع شوند.
مفاخریان درباره اراضی پادگان جی نیز گفت: سه ارگان متفاوت از جمله ارتش، وزارت دفاع و آموزش و پرورش در این اراضی حضور دارند که پروژه عبور یادگار امام و استاد معین نیز در بخشی از این اراضی در حال انجام است که توافقات لازم در اجرای این پروژه و دیگر پروژهها در این اراضی انجام شده است.
شهردار منطقه ۹ درباره پروژه زیرگذر استاد معین نیز گفت: این پروژه در ۲.۵ نیم سال گذشته متوقف بوده است و با پیگیریهای صورت گرفته تلاش میشود تا پایان سال ۹۷ به مردم ارائه شود.
منبع: فارس
انتهای پیام/
نظر شما