تحولات لبنان و فلسطین

گیلان- رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت:نوسازی و تجهیز اراضی شالیزاری موجب کاهش هزینه‌های تولید برنج می‌شود و تا امروز موفق به اجرای عملیات در سطح حدود ۲۰ هزار هکتار شدیم.

هرکس تقاضای تسهیلات کند آمادگی پرداخت داریم/اجرای عملیات نوسازی و تجهیز ۲۰ هزار هکتار از اراضی شالیزاری

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی گیلان، علیرضا شعبان نژاد با بیان اینکه کشاورزی در گیلان نسبت به سایر نقاط کشور بسیار دشوارتر است،گفت: امیدوارم همه بخش کشاورزی گیلان مکانیزه شود تا زنان و مردان استان از این همه سختی کار نجات پیدا کنند.

وی افزود: بیکاری زیبنده استانی با این همه مواهب خدادادی نیست؛ گیلانیان مردمان نجیب و سخت کوشی هستند و یکی از بزرگترین اهداف ما در استان بهبود وضعیت اشتغال و درآمد کشاورزان است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان خاطرنشان کرد: نوسازی و تجهیز اراضی شالیزاری موجب کاهش هزینه‌های تولید برنج می‌شود و تا امروز موفق به اجرای عملیات در سطح حدود ۲۰ هزار هکتار شدیم.

وی اضافه کرد: دکتر نوبخت معاون رئیس جمهور در سفر به گیلان قول مساعد برای تامین ۱۰۰ میلیارد تومان منابع به منظور اجرای عملیات تجهیز و نوسازی شالیزارها داد و از آنجایی که در حال حاضر مطالعات ۱۵ هزار هکتار انجام شده، به محض دریافت بودجه اجرایی می‌شود. لازم به ذکر است که از پیمانکاران داخلی برای اجرای عملیات تجهیز و نوسازی استفاده شده است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان تصریح کرد: از جمله آثار اجرای این عملیات نیز می‌توان به کاهش حدود ۱۵ درصدی مصرف آب اشاره کرد. همچنین با کشت مکانیزه، ۵۰ درصد از هزینه‌ها کاهش پیدا می کند و به این ترتیب از رنج کشاورز کاسته می‌شود.

وی در خصوص حمایت از کشاورزان با اشاره به اینکه معتقد به پرداخت نقدی به کشاورز نیستم، باید عزت و احترام کشاورزان حفظ شود، گفت: به جای این کمک‌ها باید زمینه‌ای برای افزایش درآمد آن ها ایجاد شود.

شعبان‌نژاد  گفت: در دولت دکتر روحانی بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات دولتی در خط اعتباری مکانیزاسیون پرداخت شد که به وارد شدن بیش از ۱۱ هزار ماشین آلات به حوزه کشاورزی گیلان منجر شده است. این خط اعتباری سال ها وجود نداشت و ما همیشه شرمنده کشاورزان بودیم اما اکنون هرکس تقاضای تسهیلات کند ما آمادگی پرداخت داریم.

وی گفت: امروز بیش از ۳ هزار ماشین دروگر، ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه کمباین و یک هزار و ۲۰۰ دستگاه بیلر، یاری رسان کشاورزان گیلانی هستند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد:با این شرایط، دیگر کشاورز بقایای محصول را نمی سوزاند بلکه آن ها را بسته بندی کرده و به فروش می رساند تا برای صنایع سلولزی، خوراک دام و صنایع دستی مورد استفاده قرار بگیرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.