تحولات منطقه

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: دانه کینوا یک شبه غله با ارزش غذایی و دارای اسیدهای آمینه ضروری و یک منبع غنی از کلسیم، فسفر، آهن بالا و سدیم پایین است.

کشت محصول کینوا برای اولین بار در خراسان رضوی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه
به گزارش قدس آنلاین، علیرضا نیکپور  اظهار کرد: کینوا گیاهی یک ساله است که در گروه شبه غلات دسته‌بندی می‌شود و معمولا به منظور برداشت محصول دانه کشت می‌شود.  
وی ادامه داد: با توجه به شور شدن بخشی از اراضی و آب‌های کشاورزی در برخی از شهرستان‌ها  خراسان رضوی و مقاومت این گیاه به اراضی شور، طرح توسعه کشت محصول کینوا از طرف  وزارت جهاد کشاورزی درسال جاری ابلاغ شده است.  
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: در همین راستا  ۳۸ هکتار از اراضی درشهرستان‌های بردسکن، رشتخوار، مشهد، نیشابور، کاشمرو مه‌ولات  در نیمه فصل تابستان به کشت محصول کینوا اختصاص یافته است.  
نیکپور خاطرنشان کرد: با توجه به خصوصیات زارعی که در گیاه کینوا وجود دارد، می‌توان این محصول را در اکثر شهرستان‌ها جنوبی استان که دارای  اقلیم گرم و معتدل و آب و خاک شور هستند در نیمه تابستان کشت کرد و تا اواخر آبان ماه نیز برداشت نمود.
وی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود حدود ۵۰ تن محصول کینوا در استان تولید و به کارخانه جهت فرآوری تحویل گردد، بیان کرد: محصول کینوا برای تولید آرد، سوپ و به عنوان نشاسته (در ترکیب با آرد و یا دانه گندم و ذرت) برای تهیه بیسکویت و یا فرآوری‌های غذایی دیگر استفاده می‌شود.
منبع: ایسنا
انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.