به گزارش قدس آنلاین ، دکتر سید حسن طاووسی ظهر چهارشنبه در نشست خبری که در بیمارستان امام رضا(ع) برگزار شد اظهارکرد: بیماری های سوختگی هزینه های بسیار زیادی را بر بخش درمان تحمیل می کند به طوری که هزینه درمان هر درصد سوختگی بین دو تا پنج میلیون تومان است.
وی افزود: بیشتر هزینه های درمان بیماران سوختگی را مددکاری بیمارستان و دیگر انجمن های اجتماعی پرداخت می کنند اما به دلیل هزینه های جانبی سنگین دیگر نیازمند افزایش سطح فرهنگ اجتماعی هستیم.
رئیس بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) این مرکز را جز سه مرکز تخصصی کشور دانست و عنوان کرد: بیماران ما فقط از خراسان نیستند، مراجعه کنندگان ما از ۵ استان همجوار و حتی کشورهای افغانستان، پاکستان، هند و عراق هستند و دلیل این موضوع نیز وجود امکانات بهداشتی بهتر نسبت به کشورهای همسایه است.
طاووسی با بیان این که ۸۰ درصد بیماری های سوختگی قابل پیشگیری است، خاطرنشان کرد: تعداد بیماران سوختگی کشورمان ۸ برابر میانگین جهانی است که این موضوع نشان دهنده آن است در بخش پیش گیری و آموزش کودکان ضعیف عمل کرده ایم.
عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: ۸ درصد مراجعه کننده ما در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش داشته است اما با استفاده از علوم روز توانسته ایم مدت بستری بیماران را کاهش دهیم.
وی علاوه بر کادر پزشکی شرایط بیماران را در روند درمانی موثر دانست و ابراز کرد: برخی بیماران پس از ۴۸ ساعت و با زخمی آلوده به مراکز مراجعه می کنند که این روند درمانی را طولانی تر می کند به همین جهت ما نیاز برنامه های پیشگیری هستیم تا روند و هزینه ها را کاهش دهیم.
رئیس بخش سوختگی بیمارستان اظهار کرد: شایع ترین سوختگی به وسیله مایعات در میان کودکان قرار دارد اما بزرگ ترین قربانیان برق گرفتگی کارگران ساختمانی هستند که بیشتر موارد به قطع عضو ختم می شود.
طاووسی در پایان سخنان خود گفت: اگر ما در بخش آموزش و پیشگیری بتوانیم بهتر عمل کنیم قطعا حوادثی مثل آتش سوزی که در سیستان و بلوچستان رخ داد که متاسفانه منجر به فوت سه کودک شد را به صفر نزدیک تر می کنیم.
نظر شما