به گزارش خبرنگار قدس آنلاین: منصور حقی راد مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان با اشاره به پرورش ماهی قزلآلا در استان زنجان افزود: تولید ماهی سردآبی طی ۱۰ ماهه نخست سال جاری در استان به ۹ هزار و ۵۰۰ تن رسید.
حقی راد با اشاره به پرورش ماهیان گرمابی از جمله انواع کپور ماهیان در این استان، خاطرنشان کرد: طی ۱۰ ماهه امسال یک هزار و ۸۳۵ تن انواع کپور ماهی از جمله کپور معمولی، سرگنده، نقرهای و علفخوار در مزارع استان تولید و به بازار عرضه شده است.
وی با بیان اینکه این میزان تولید در ۷۴۹ مزرعه پرورش ماهی محقق شده است، آب های طبیعی و نیمه طبیعی، رودخانهها و سدهای خاکی را منابع آبی مورد استفاده در تولید و پرورش آبزیان در استان زنجان برشمرد.
مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان عنوان کرد: سال گذشته تولیدات آبزی استان با بیش از ۱۴ هزار و ۶۱۲ هزار تن تولید انواع ماهیان سردآبی و گرمابی نسبت به برنامه هدفگذاری شده رشد ۲۶ درصدی داشته است.
حقی راد با اشاره به اینکه استان زنجان رتبه نخست تولید ماهیان سردآبی در منطقه شمال غرب را دارد، بیان داشت: به منظور ارتقای سرانه مصرف آبزیان در استان علاوه بر افزایش تولیدات شیلاتی اقدام به برگزاری کلاسهای طبخ آبزیان و نمایشگاههای عرضه محصولات و فعالیتهای ترویجی در مناطق مختلف استان شده است.
حقی راد افزود: مصرف سرانه آبزیان در استان زنجان از ۲۵۰ گرم در سال ۷۵ به ۶.۵ کیلوگرم در سال ۹۷ ارتقا یافته است.
تولید ۸میلیون و ۲۲۰ هزار قطعه بچه ماهی
مدیر امور شیلات و آبزیان استان تصریح کرد: در حال حاضر بچه ماهی مورد نیاز واحدهای پرورش ماهی در استان زنجان توسط ۱۱ مزرعه تولید و تکثیر بچه ماهی در استان تامین می شود.
منصور حقی راد از تولید ۸ میلیون و ۲۲۰ هزار قطعه بچه ماهی طی ۱۰ ماهه نخست سال جاری در استان زنجان خبر داد و افزود: طی این مدت بالغ بر ۱۲ میلیون و ۶۹۳ هزار قطعه بچه ماهی در استخرهای پرورش ماهی استان رهاسازی شده است.
وی با اشاره به کنترل و قرنطینه تخمهای چشمزده وارده به این استان خاطرنشان کرد: واردات تخم چشمزده با صدور مجوز واردات و براساس شیوهنامه واردات تخم که در سال ۹۶ توسط سازمان شیلات ایران تدوین شده است، انجام میگیرد.
حقی راد از تولید بیش از ۱۴ میلیون قطعه بچه ماهی طی سال گذشته در استان زنجان خبر داد و گفت: در راستای حمایت از بهرهبرداران حوزه پرورش ماهی استان، سرمایهگذاری در بخش تولید خوراک و مکملهای مورد نیاز آبزیان نیز از جمله اولویتهای شیلات استان زنجان محسوب میشود به طوری که با ایجاد کارخانه تولید خوراک بخشی از هزینههای حمل و نقل کاهش یافته و به تبع آن سود اقتصادی تولید کنندگان افزایش یابد.
انتهای پیام/
نظر شما