تحولات منطقه

گیلان – علی وحدت در هیات رئیسه پارک علم و فناوری استان گیلان با اشاره ظرفیت بالای صندوق پژوهش و فناوری در توسعه فناوری کشور از آغاز به کار صندوق پژوهش و فناوری گیلان خبرداد.

صندوق پژوهش و فناوری گیلان راه اندازی شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی پارک علم و فناوری گیلان ،دکتر علی وحدت رییس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور، گفت: یکی از نقاط ضعف استان گیلان نبود صندوق پژوهش و فناوری بود که با تلاش و پیگیری صورت گرفته این صندوق تشکیل شده است که ما حتما به صورت جدی به این صندوق کمک می‌کنیم تا نیازهای مالی شرکت‌های داخل پارک علم و فناوری و مراکز رشد رفع شود که در قالب اعطای عاملیت مالی انجام خواهد شد.

وحدت همچنین اعلام کرد که صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از استقرار شتاب‌دهنده ها در استان گیلان منطبق بر نیازهای استان آمادگی دارد.

وی با بیان اینکه موضوع استقرار و خرید دفاتر و کارگاه برای شرکت‌های دانش بنیان استان گیلان قبل از پایان سال بررسی می‌شود، ابزار امیدواری کرد با مجموع اقدامات صورت گرفته، اکوسیستم فناوری استان دچار تحول جدی شود و اتفاقات مثبتی برای این حوزه بیفتد.

انتهای پیام /

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha