به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی محیط زیست گیلان ، احسان هادیپور در حاشیه برگزاری نمایش پرفورمنس تالاب انزلی که توسط هنرمندان تئاتر این شهرستان در زیستگاه قلمگوده برگزار شد، گفت: در این نمایش که مبارزه خیر و شر بود عامل خیر نماد آب و موجودات زنده و عامل شر نماد آلایندههای تالاب بود که با مشارکت مردم با نجات تالاب به پایان میرسد .
وی افزود: در حاشیه برگزاری نمایش مفهومی احیای تالاب انزلی ۷۰ دانش آموز در یک کارگاه آموزشی در مورد اهمیت حفظ پرندگان مهاجر، کاهش استفاده از کیسههای پلاستیکی و احیای تالاب بین المللی انزلی آموزش دیدند .
رئیس اداره حفاظت محیط زیست بندرانزلی با بیان اینکه سالانه بیش از ۲۵۰ گونه پرنده مهاجر وارد تالاب انزلی میشوند، ادامه داد: این تالاب به دلیل تنوع زیستگاهی پذیرای بیشترین جمعیت پرندگان مهاجر به گیلان است .
هادیپور گفت: فاضلابهای صنعتی، خانگی، بیمارستانی، ضایعات کشتارگاهی، سموم کشاورزی، پسماندها و نخالهها، گیاهان مهاجمی همچون آزولا و سنبل آبی، تصرف اراضی و ساخت و ساز در حریم تالاب، آتش زدن عمدی نیزارها با هدف تصرف زمین، ورود رسوبات از رودخانهها، انتقال آلودگی از دریا و کاهش میزان آب موجود حیات تالاب انزلی را به شدت به خطر انداخته است .
وی خاطرنشانکرد: از بین رفتن زیستگاههای تالاب بین المللی انزلی موجب کاهش مهاجرت پرندگان مهاجر به این تالاب شده است .
تالاب بین المللی انزلی سال ۱۹۹۳ در فهرست تالابهای در معرض خطر (مونترو) قرار گرفت.
انتهای پیام
نظر شما