تحولات منطقه

معاون امور هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: استادان برجسته و بنام در سطح ملی و بین المللی در حوزه هنرهای تجسمی و قرآنی این استان فعالیت دارند اما تعداد نگارخانه‌ های موجود استان متناسب با ظرفیت بسیار هنری آن نیست.

تعداد نگارخانه‌ ها متناسب با ظرفیت هنری خراسان رضوی نیست
زمان مطالعه: ۱ دقیقه
به گزارش قدس آنلاین ؛محمد رضا محمدی روز پنجشنبه افزود: ۵۰ نگارخانه در خراسان رضوی وجود دارد که دولتی، نیمه دولتی یا خصوصی هستند.

وی اظهار داشت: نگارخانه‌های برخی شهرستان‌های استان در مجتمع‌های فرهنگی – هنری آنها قرار دارند و برخی شهرستان‌های استان نیز نگارخانه ندارند.

وی گفت: توجه به اقتصاد هنر رویکرد اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است تا بستر فروش آثار هنری هنرمندان را فراهم کند و از این طریق گردش مالی در هنر اتفاق افتاده و مشکلات معیشتی هنرمندان حل شود.

محمدی افزود: راه اندازی نگارخانه و آموزشگاه‌های تخصصی در حوزه هنرهای قرآنی، معرفی آثار هنری قرآنی به عنوان سوغات مشهد از جمله اقداماتی است که می‌تواند اقتصاد هنر را تقویت کند.

وی اظهار داشت: ظرفیت هنر و هنرمندان بویژه در عرصه قرآنی در استان خراسان رضوی بسیار است لذا در تلاش هستیم با همکاری بخش خصوصی در هر شهرستان دستکم یک نگارخانه ایجاد کنیم.

وی گفت: از ظرفیت آژانس‌های مسافرتی و هتل‌ها برای تقویت نگارخانه‌ها بهره خواهیم گرفت به نحوی که نگارخانه گردی جزو برنامه‌های گردشگران در سفر به مشهد قرار گیرد تا از این طریق آثار هنری به فروش رفته و چرخه اقتصادی در نگارخانه ایجاد شود.

محمدی افزود: به دلیل افزایش هزینه های جاری، ریسک سرمایه گذاری برای راه اندازی نگارخانه زیاد است و سرمایه گذاران تمایل کمتر به سرمایه گذاری در این بخش دارند لذا باید حمایت های مالی را در این زمینه افزایش داد تا بخش خصوصی ترغیب شود.

وی اظهار داشت: اگر بتوانیم اقتصاد فرهنگ و هنر را توسعه دهیم، بخش خصوصی نیز در زمینه راه اندازی نگارخانه و فروش آثار هنری ترغیب خواهد شد.

وی گفت: بر اساس قانون سازمان‌ها موظف هستند نیم درصد از اعتبارات عمرانی سالانه خود را به امور فرهنگی و هنری اختصاص دهند اما با توجه به وضعیت اقتصادی، اعتبارات سازمان ها پاسخگوی هزینه های اصلی آنان نیز نیست.

منبع : ایرنا

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.