به گزارش گروه بین المللل قدس آنلاین، سرهنگ ستاد «عبدالله جفری» سخنگوی نیروی هوایی یمن از تأثیر عملیاتهای موشکی و پهپادی کشورش علیه عربستان سعودی سخن گفت و تأکید کرد که معادله جنگ تغییر کرده و ائتلاف سعودی-اماراتی بزودی مجبور میشود جنگ و محاصره یمن را متوقف کند.
جفری به پایگاه خبری مرآة الجزیره گفت که اعلامیه جنبش انصارالله در خصوص وجود بانک اهداف متشکل از ۳۰۰ هدف برای حمله به کشورهای متجاوز به یمن کاملا رصد شده و شامل فرودگاهها، زیرساختهای حیاتی، نظامی و نفتی میشود و از زمان عملیات نهم ماه رمضان که خط لولههای «ینبع» (خط لوله شرق به غرب عربستان) هدف قرار گرفت، سلسله عملیاتهایی آغاز شد و در پی آن فرودگاه نجران شامل آشیانه هواپیماها، مخازن سلاح و اتاقهای عملیات و شبکههای راداری بمباران شد. در فرودگاه «جیزان» و «أبها» نیز در همین سطح عملیات صورت گرفت.
به گفته «عبدالله جفری» پس از این حملات، به پایگاه هوایی «ملک خالد» در منطقه «خمیس مشیط» (در عسیر) که از مهمترین و بزرگترین پایگاههای نظامی عربستان سعودی به شمار میرود حمله شد؛ پایگاهی که کارشناسان اسرائیلی در آن حضور دارند.
او افزود: در روزهای آتی در راستای اجرای معادله اعلامی «سید عبدالملک بدر الدین الحوثی» حملات در همین سطح ادامه خواهد یافت و فرودگاهها هدف قرار خواهد گرفت.
سخنگوی نیروی هوایی یمن تأکید کرد: تا زمانی که کشورهای ائتلاف [سعودی] به محاصره و تجاوز به یمن ادامه دهند، موشکها و هواپیماهای یمنی به ریاض و دورتر از ریاض (در اشاره به سرزمین اشغالی فلسطین) خواهد رسید.
او همچنین از وجود موشکها و پهپادهای جدید و پیشرفتهای خبر داد که میتواند تا بابالمندب (جنوب غرب یمن) و دورتر از آن تا کانال سوئز برسد و در ادامه گفت: «روزانه ۴.۷ میلیون بشکه نفت از دریای سرخ منتقل میشود که دیگر این خط کشتیرانی بینالمللی امن نخواهد بود و این پیامهای سیاسی بسیار مهمی دارد و جامعه جهانی باید این پیامها را کامل دریافت کند».
این مقام یمنی در ادامه با اشاره به هدفگیری کاخ «الیمامه» در ریاض با موشک «بدر اچ -۲» (در تاریخ ۲۹ آذر ۱۳۹۶) گفت که دولت ریاض باقیماندههای موشک را به آمریکا برد و آنها بررسی کردند که آیا این موشک ساخت یمن بوده یا ایران. سپس نیروگاه اتمی «براکة» در ابوظبی نیز با همین موشک هدف قرار گرفت و ضربات بسیار سهمگینی وارد کرد و پس از جمعآوری اطلاعات کامل مشخص شد که به طور دقیق به هدف برخورد کرده است؛ هرچند آنها در روزهای ابتدایی تلاش کردند انکار کنند، اما سپس اقرار کردند و پس از آن نیز افتتاح پروژهای که ۲۴ میلیارد دلار هزینه برداشته بود، به تعویق افتاد.
عبدالله الجفری تأکید کرد: «آنها هر زمانی که خواستند حقایق را کتمان کنند خودشان پس از آن به آن اعتراف کردند. این حملات استراتژیک است و آنها را مجبور میکند تا بدانها اذعان کنند و با برگزای نشستها تلاش کنند تا خودشان را نجات دهند.»
پهپادها حامل پیامهای سیاسی، اقتصادی و نظامی هستند
در ادامه، سخنگوی نیروی هوایی ارتش یمن استفاده از پهپادها را حامل پیامهای سیاسی، نظامی و اقتصادی به کشورهای ائتلاف متجاوز به یمن دانست و در شرح آن گفت: در بعد نظامی، پهپادها کاملا به دست کارشناسان یمنی و توانایی آنها ساخته و توسعه یافته است و میتواند مسافت نزدیک به ۱۵۰۰ کیلومتر را بدون اینکه ردیابی شده و هدف قرار گیرد، پرواز و اهداف خود را به دقت بمباران کند. همچنان که پهپاد «صماد ۲» شرکت آرامکو را که پشتوانه اقتصادی دولت سعودی است هدف قرار داد و پهپاد «صماد۳» نیز فرودگاه ابوظبی را بمباران کرد.
او در خصوص پیام اقتصادی این پهپادها نیز گفت که این پیام در هدفگیری شرکت آرامکو و لولههای اصلی نفت خود را نشان میدهد و عملیات نهم ماه رمضان (بمباران خط لوله نفت شرق به غرب) بسیار سهمگین و برای دولت سعودی دردناک بود.
عبدالله الجفری پیام سیاسی حملات پهپادی را اینگونه ذکر کرد که پس از عملیاتهای متعدد و رصد ۳۰۰ هدف این پیام را به نیروهای ائتلاف میرساند که نشستهای اسلامی و عربی به هیچ وجه مورد توجه یمنیها نیست و تا زمانی که حملات و بمباران هوایی ائتلاف سعودی-اماراتی ادامه داشته باشد، این حملات نیز صورت خواهد گرفت.
او در خصوص انتشار فیلم حمله پهپادی به فرودگاه «ابوظبی» گفت: این حمله پیامهای سیاسی مهمی داشت؛ چرا که زمانی که «محمد عبدالسلام» سخنگوی انصارالله از این حمله استراتژیک سخن گفت کشورهای دنیا او را جدی نگرفتند، چرا که دنیا به دلایل مادی ایمان دارد اما نیروهای یمنی توانستند با امکانات کم عملیات پهپادی انجام داده و آن را ثبت و ضبط کنند و این حمله اولین و آخرین آن نبود. (فیلم مورد اشاره عبدالله الجفری در ادامه قرار داده شده است.)
عبدالله الجفری با اعلام اینکه پهپاد مورد بحث ۱۳۵۰ کیلومتر پرواز کرد تا به فرودگاه ابوظبی برسد؛ تأکید کرد که این حملات و نتایج آنها قواعد درگیری و معادلات را تغییر داده و به زودی کشورهای متجاوز به یمن را مجبور خواهد کرد تا جنگ را متوقف کنند و محاصره را پایان دهند.
مردم یمن از تنگنا بیرون آمدهاند
سخنگوی نیروی هوایی یمن در مورد بازدید «محمد ناصر العاطفی» وزیر دفاع این کشور از نیروهای یمنی حاضر در استان «نجران» عربستان گفت که این سفر با هدف افزایش روحیه نیروها صورت گرفته بود اما بیش از هر چیز دیگری ائتلاف سعودی را به چالش کشید چرا که وی همچون «صالح الصماد» (رئیس فقید شورای عالی سیاسی یمن) در لیست ترور ائتلاف سعودی-اماراتی قرار دارد و ریاض و ابوظبی هزینههای هنگفتی را برای دریافت اطلاعات از وی صرف کردهاند.
او در ادامه تأکید کرد که تسلط بر استان نجران عربستان از لحاظ نظامی دشوار نیست و زمان زیادی نیاز ندارد و اقدام در این خصوص به تصمیمات سیاسی مرتبط است و در حال حاضر نیروهای یمنی توانستهاند از موضع دفاع به موضع حمله روی بیاورند.
این مقام نظامی گفت که استراتژی نیروهای یمنی بازپس گیری برخی مناطق اشغال شده به موجب توافق طائف در سال ۱۹۳۴ است و تا کنون نیز ۱۷۵ نقطه در خط ساحلی به طول ۲۶۵ کیلومتر از نجران تا جیزان و تا عمق ۲۰ الی ۳۰ کیلومتری به کنترل نیروهای یمنی در آمده است.
عبدالله الجفری عامل زمان را مهمترین امتیاز نیروهای یمنی دانست و گفت که در طول سه سال گذشته یمنیها توانستهاند با در پیش گرفتن جنگ نا منظم موفقیت بسیاری را بدست آورند و این در حالی است که عامل زمان کاملا علیه ائتلاف سعودی-اماراتی است و آنها وارد یک جنگ فرسایشی شدهاند که روحیه نیروهایشان را بسیار تضعیف کرده است.
سخنگوی نیروی هوایی یمن در پایان به جنایات ائتلاف سعودی-اماراتی اشاره کرد و گفت که آنها به هیچ ارزش انسانی و اخلاقی پایبند نیستند و تا کنون ۳۰۰ جنایت مرتکب شده و ۴۰ هزار کشته و زخمی که بیشترشان کودکان و زنان و پیران هستند، بر جای گذاشتهاند. او گفت که تنها گزینه یمنیها مقاومت و پایداری است.
منبع: فارس
انتهای پیام/
نظر شما