به گزارش قدس آنلاین، احمد شریعتی با اعلام این مطلب، اظهار کرد: اجرایی شدن طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در استان خراسان رضوی با هماهنگی اعضای صنف امکانپذیر است.
وی افزود: استان خراسان رضوی در حوزه کشتارگاههای طیور به عنوان یکی از استانهای پیشرو و نمونه مطرح شده و در این زمینه رشد چشمگیری داشته که با توجه به رونمایی و ابلاغ ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ ضروری است این طرح باکیفیت و سریعتر اجرایی شود.
شریعتی گفت: در حال حاضر با همکاری اعضای صنف، این کار شکل خواهد گرفت، زیرا همه معتقدیم با اجرای طرح فوق، مخاطرات بهداشتی کاهش مییابد و اجرایی شدن این طرح با تعامل بین ما و انجمن قابل اجرا است.
مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی بیان کرد: باید کشتارگاههایی در بحث صادرات، قطعهبندی و بستهبندی وارد شوند که خود را در این زمینه مجهز کرده و ارتقای لازم را داده باشند.
وی ادامه داد: روند اتفاقات در کشتارگاههای طیور رو به رشد است و باید این اتفاقات به افزایش کیفیت گوشت مرغ و در نتیجه رضایتمندی مردم منجر شود.
شریعتی با اشاره به اهمیت درنظر گرفتن نظرات اعضای انجمنها و تشکلهای مرتبط، تصریح کرد: نظرات در خصوص صنوف باید با حضور نماینده آن صنف باشد و ما نظرات اعضای صنف را بشنویم و سپس با تعامل نسبت به اجرایی کردن طرحها پیش برویم.
مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی عنوان کرد: برای اجرای طرح کشتار مرغ در خط ۲ و درجهبندی مرغ کشتار شده، قطعا جلساتی را با صاحبان صنعت و مدیران کشتارگاههای طیور برگزار خواهیم کرد تا به نتیجه مطلوب برسیم.
وی خاطرنشان کرد: برای تجهیز کشتارگاهها نیاز به تسهیلات بانکی است که این موضوع جای پیگیری دارد و با توجه به اهمیت موضوع در اجرای طرح، بنای تعطیلی هیچ کشتارگاه طیوری را نداریم، بلکه به دنبال ارتقای کیفی گوشت مرغ هستیم.
منبع: ایسنا
انتهای خبر/
نظر شما