به گزارش قدس آنلاین به نقل از چاینا دیلی، محققان آزمایشی طراحی کردند که برای برخی از شرکت کنندگان، امکان تقلب در درک احساسات دیگران وجود داشت و برای گروه دیگر چنین امکانی در نظر گرفته نشده بود.
محققان از شرکتکنندگان خواستند تا احساسات افراد دیگر را ارزیابی کنند: یک آزمایش شامل هنرپیشه در فیلم و آزمایش دیگر افراد واقعی در آزمایشگاه بودند.
جولیا لی، استاد مدیریت و سازمانها در دانشکده بازرگانی میشیگان اظهار کرد: ما دریافتیم که بین رفتار نادرست و توانایی درک احساسات افراد رابطه وجود دارد.
در این آزمایش تقلب، نشانه کاهش توانایی تفسیر دقیق احساسات دیگران بود.
وی گفت: خواندن احساسات یک مهارت مهم است، زیرا در این مهارت افراد نمیتوانند به یکدیگر کمک کنند و درستی و نادرستی درک فرد را به وی گوشزد کنند و آغاز یک رابطه صحیح مستلزم درک درست از احساسات اطرافیان است.
علاوه بر این، محققان دریافتند که پس از یکبار تقلب و کاهش توانایی در درک احساسات دیگران باعث میشود که شرکتکننده بار دیگر تقلب کند.
لی در ادامه افزود: این نوع رفتار یک چرخه نادرست دارد و بر روی دیگران نیز تاثیرگذار است و باعث تعصبات منفی نسبت به دیگران شده و مشکلی بزرگ برای بسیاری از سازمانها برای داشتن یک محل کار مناسب است.
این مقاله در نشریه Experimental Psychology منتشر شده است.
نظر شما