تحولات منطقه

با صدور حکمی از سوی استاندار خراسان رضوی سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری منصوب شد.

سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان رضوی منصوب شد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، در جلسه تودیع و معارفه مدیر دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان رضوی که در محل دفتر معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری برگزار شد، بی بی طاهره طهماسبی به عنوان سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان رضوی معارفه شد.

گفتنی است در این جلسه از زحمات فرشته سلجوقی مدیر سابق دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان رضوی تقدیر و قدردانی شد. 
در ادامه حسن جعفری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی طی سخنانی اظهار کرد: زحمات و خدمات مدیرکل سابق دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان رضوی ماندگاراست و باید این اقدامات سازنده تداوم یابد.
وی با اشاره به اینکه دشمن برنامه ریزی های زیادی برای هدف قراردادن بانوان و جوانان در جامعه انجام می دهد، افزود: با بررسی گزینه های گوناگونی که کمیته بانوان آن ها را اعلام کرده بودند، تجربیات و شرایط را سنجیده ایم و سعی بر این شده که مدیر توانمندی انتخاب کنیم تا اقداماتش ادامه دهنده راه مدیر قبلی باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی بیان کرد: در حوزه بانوان کارها فراوان، راه دشوار و هجمه ها بسیار است، بنابراین باید تلاش های زیادی صورت بگیرد، لذا انتظارم این است مدیرجدید از امروز مضاعف تر از روزهای قبل تلاش و برنامه ریزی کند.
جعفری با بیان اینکه نقش سازمان های مردم نهاد و مجمع مشورتی بانوان در حوزه پیشبرد اهداف خانواده را همراه با هم افزایی داخلی بین بانوان بسیار موثر می دانم، تاکید کرد: همچنین باید برنامه ریزی ها به گونه ای باشد که در حوزه های مختلف نقش سمن های استان پررنگ تر و هدفمند تر بشود، آمار می گوید ۱۲۰۰ سازمان مردم نهاد در خراسان رضوی وجود دارد، لذا این مجموعه ها باید با تلاش بیشتری کار کنند تا شاخص های آسیبی کاهش پیدا کند.
وی تصریح کرد: مجمع مشورتی بانوان هم امکان بسیار خوبی فراهم کرده که با استفاده از آن می توان در شهرستان های استان نقطه نظرات بانوان را از طریق این مجمع جمع بندی کنیم و در دستور کار قرار بدهیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی با اشاره به رونمایی از طرح جهاد اجتماعی نجات در مشهد و پتانسیل اجرای آن در شهرستان های استان، افزود: این طرح برای ۸ منطقه حاشیه شهر مشهد و جمعیت تحت پوشش ۳۲۰ هزارنفری در فاز اول برای حوزه های مختلف اجرا می شود و همچنین هدف کلی این طرح مهاجرت معکوس از مقصد و ایجاد توسعه متوازن است، لذا بانوان ما در این طرح می توانند تاثیرگزار باشند و از تجربیات آن ها به نحو شایسته ای نیز استفاده کرد.

منبع: استانداری خراسان رضوی 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.