به گزارش قدس آنلاین، سید هاشم نقیبی افزود: پوسیدگی پیاز زعفران یک بیماری باکتریایی است که به صورت لکه ای در مزارع زیر کشت این محصول مشاهده شده است.
وی با بیان اینکه این بیماری به کیفیت محصول زعفران خراسان رضوی آسیبی نمی رساند و صرفا میزان عملکرد و برداشت زعفران را تحت تاثر قرار میدهد ادامه داد: کسانی که پیاز زعفران جا به جا می کنند باید با کارشناسان حفظ نباتات و مدیریت باغبانی ادارات جهاد کشاورزی مشاوره کنند تا از انتقال آلودگی به پیازها جلوگیری کرده و پیازهای آلوده را هم جدا نمایند.
مدیرامور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: تمامی کشاورزانی که مشکوک به وجود پوسیدگی در پیازهای زعفران مزارع خود هستند باید برای بازدید کارشناسان باغبانی شهرستانها اقدام کنند و در این زمینه پیگیر باشند.
نقیبی افزود: این بیماری باکتریایی طی دو تا سه سال اخیر در مزارع زعفران مشاهده شده است و برای جلوگیری از گسترش آن هوشیاری کشاورزان بسیار مهم است.
سطح زیر کشت زعفران در خراسان رضوی پارسال ۸۶ هزار هکتار بود که حدود ۳۰۰ تن زعفران از این مزارع برداشت شد.
فعالیت در حوزه تولید زعفران برای ۱۳۱ هزار نفر در خراسان رضوی به صورت مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.
منبع: ایرنا
انتهای خبر/
نظر شما