به گزارش قدس آنلاین،بخشدار مرکزی مرندگفت: دهیاران بر ذبح دام و کشتار قانونی و سالم آن، نظارت بیشتری داشته باشند.
علی نیک نفس افزود: دهیاران با قصابان روستای خود در مورد همکاری با اداره دامپزشکی، دریافت پروانه، رعایت اصول بهداشتی و ذبح سالم تذکرات لازم را بدهند.
وی با بیان اینکه گوشت قرمز به عنوان یکی از مهم ترین منابع پروتئین حیوانی، نقش اساسی در تأمین امنیت غذایی و سلامت جامعه دارد، گفت: براساس آمار، آلودگی میکروبی به ازاء هر سانتی متر بافت سلاخی و قصابی، ۱۰ هزار تا صد هزار باکتری از پوست به لاشه سرایت می کند.
وی اظهار داشت: بسیاری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام از طریق گوشت و فرآورده های گوشتی به انسان منتقل می شود، لذا این امر از اهمیت ویژه و رعایت کامل اصول بهداشتی را می طلبد.
نظر شما