به گزارش قدس آنلاین، سید عبدالله موسوی در بازدید از یازدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت و حفاری در جمع خبرنگاران با اشاره به توانمندی های سازندگان و صنعتگران ایرانی اظهار کرد: هر ساله بر اساس گزارش ها و در بازدید از فضاهای نمایشگاهی خاصه صنعت نفت، شاهد رشد کیفی، تنوع، نوآوری و خلاقیت های سازندگان داخلی و متخصصان صنعت نفت و حفاری هستیم.
وی افزود: در بیش از یک دهه اخیر در نتیجه هم افزایی میان شرکت های نفتی، مراکز علمی و پژوهشی، مجموعه های صنعتی بزرگ و کوچک و شرکت های دانش بنیان، تحول خارق العاده در موضوع کسب دانش فنی، طراحی و ساخت قطعات و تجهیزات در صنایع مختلف از جمله صنعت نفت حاصل شد که نویدبخش خودکفایی و خوداتکایی در این صنعت عظیم شد.
موسوی عنوان کرد: هم اینک با ابتکار عمل و تعامل میان شرکت های دولتی فعال در عرصه صنعت نفت و سازندگان و صنعتگران داخلی، گام های بلندی در تامین نیازهای صنعت نفت و حفاری برداشته شده و تولید تجهیزات که خود آمیخته ای از صدها قطعه با فناوری پیچیده است، در فهرست کار شرکت ها و مجموعه های صنعتی که در زمینه ساخت فعالیت دارند قرار گرفته است.
وی گفت: در حال حاضر نیز ۳۹۴ قطعه پرمصرف کاربردی در صنعت حفاری در مراحل ساخت قرار دارد و در یک سال اخیر ۶۴۴ نفشه ساخت، اصلاح و به روزرسانی شده است.
موسوی با بیان اینکه تعداد سازندگان طرف قرارداد در زمینه ساخت قطعات جدید ۱۰۶ سازنده هستند، خاطرنشان کرد: بیشتر این شرکت ها در استان خوزستان هستند و در دو سال گذشته افزون بر ۷۵ درصد از حجم ریالی خرید قطعات ساخت داخل به این استان اختصاص داشته است.
نظر شما