تحولات منطقه

محققان دانشگاه ام آی تی با مطالعه ساختار بازدم از جمله عطسه و سرفه به این نتیجه رسیدند که فاصله‌گذاری اجتماعی که در حال حاضر توصیه و رعایت می‌شود برای اجتناب از ابتلا به Covid-۱۹ کافی نیست.

دانشگاه ام آی تی: طرح فاصله گذاری اجتماعی برای پیشگیری از کرونا کافی نیست
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس آنلاین: پایگاه خبری مدیکال اکسپرس، در حال حاضر سازمان جهانی بهداشت و مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌های آمریکا رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی به میزان ۱.۸ متر را توصیه می‌کنند. با وجود این بر اساس تحقیقات جدید محققان دانشگاه ام‌آی‌تی، ابرهای گازی تا فاصله ۸.۲ متری منتشر می‌شوند.
ابر گازی قادر است قطرات با هر اندازه را که در اثر عطسه یا سرفه ایجاد می‌شود یا در اثر بازدم از سیستم تنفسی شخص خارج می‌شود،‌ با خود حمل‌کند و عطسه و سرفه درون آرنج، تنها مانع انتشار بخشی از این قطرات می‌شود.
همچنین بر اساس این تحقیقات ذرات و قطرات حاصل از عطسه و سرفه قادرند با سرعتی بین ۳۶ تا ۱۱۰ کیلومتر بر ساعت در هوا حرکت کنند و ماسک‌های جراحی و N۹۵‌ که در حال حاضر مورد استفاده قرار می‌گیرند،‌ در مورد جلوگیری از نفوذ ذراتی با این ویژگی‌ها مورد آزمایش قرار نگرفته‌اند.
به همین علت متخصصان معتقدند باید خط مشی‌های سازمان جهانی بهداشت مورد بازبینی قرار گیرد و در مورد تجهیزات محافظتی مورد استفاده توسط کارکنان بخش سلامت، تجدیدنظر شود.

تحقیقات در نشریه Journal of the American Medical Association  منتشر شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.