تحولات منطقه

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۸
کد خبر: ۷۰۴۷۷۰

گیلان - معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه عرضه خوراک دام در سامانه بازارگاه دست دلالان را کوتاه کرد گفت: کرونا ۳۰ درصد مصرف مرغ گیلان را کاهش داد.

کرونا مصرف مرغ گیلان را ۳۰ درصد کاهش داد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از جهادکشاورزی گیلان ، حجت علی‌اکبرنژاد ، از اقدام شرکت پشتیبانی برای خرید مرغ مازاد گیلان به علت کاهش مصرف استان پس از شیوع ویروس کرونا خبر داد و اظهار داشت: عرضه خوراک دام و طیور در سامانه بازارگاه دست دلالان و سوءاستفاده کنندگان را از این حوزه کوتاه کرده است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان وضعیت صنعت مرغ گوشتی استان و نهاده‌های توزیع شده را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: از یکم فروردین امسال تا تاریخ ۲۵ اردیبهشت چیزی حدود ۲۰ هزار تن ذرت و ۱۶ هزار تن سویا به قیمت مصوی دولتی در سطح واحدهای تولیدی استان گیلان توزیع شد.

علی‌اکبرنژاد با بیان اینکه هم‌اکنون به اندازه کل جوجه‌ریزی واحدهای تولیدی و مرغداری‌های گیلان نهاده‌های دامی در استان موجود است تصریح کرد: تاکنون هیچ مشکلی در زمینه تهیه و توزیع نهاده‌های دامی در گیلان نداشتیم زیرا نهاده‌ها در سامانه بازارگاه آن هم به قیمت دولتی بارگذاری می‌شوند.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه فعلاً دولت در حال تأمین ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی است و نهاده‌های دامی را مرتب در سامانه بارگذاری می‌کند افزود: به محض آنکه نهاده‌های دامی در سامانه بازارگاه قرار می‌گیرد بین تشکل‌ها و زنجیره‌های تولیدی استان گیلان توزیع می‌شود.

علی‌اکبرنژاد قیمت مرغ گوشتی استان را برشمرد و با تأکید بر اینکه مرغ گوشتی هنوز به قیمت ستاد تنظیم بازار نرسیده است گفت: امروز هر کیلوگرم مرغ حدود ۱۱ هزار و ۲۰۰ تومان در بازار عرضه شد از طرفی شرکت پشتیبانی برای خرید مرغ مازاد گیلان اقدام کرد تا جلوی ضرر و زیان بیشتر مرغداران گرفته شود.

وی توان تولید بیش از ۵۰۰ تن لاشه مرغ در گیلان توسط واحدهای تولیدی و مرغداری‌ها را از جمله مزیت‌های استان تلقی کرد و ابراز داشت: بخشی از این مرغ تولید شده به استان‌های همجوار به ویژه استان تهران صادر می‌شود به طوری‌که گیلان یکی از استان‌های مهم تأمین مرغ بازار بزرگ تهران محسوب می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.