به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد خراسان شمالی، مدیرکل کمیته امداد استان خراسان شمالی در آیین افتتاح این آشپزخانه ها گفت: این اقدام از ایام غدیر آغاز شد به طوری که ۱۲۰ هزار پرس غذای گرم و بیش از ۵ هزارو ۳۰۰ سبد غذایی بین نیازمندان آغاز شد.
وی گفت: با توجه به شرایط شیوع بیماری کرونا و توزیع نکردن غذای نذری، نذورات مردمی در قالب طرح رزمایش همدلی و مواسات جمع آوری و به صورت غذای گرم یا سبد غذایی بر اساس نوع نذورات مردم از طریق کمیته امداد جمع آوری و بین نیازمندان توزیع می شود.
مجید الهی راد با قدردانی از دستگاههای همراه در این طرح افزود: امسال در ایام ماه محرم و صفر با مشارکت خیران مرحله دوم رزمایش ایران همدل در قالب "اطعام واحسان حسینی" برای ارائه خدمات اثربخش تر به نیازمندان اجرا گذاشته شده است.
وی اضافه کرد: در مرحله نخست این رزمایش، ۴۳ آشپزخانه در استان راهاندازی شد که در آن مرحله ۲۴۰ هزار پرس غذای گرم و بیش از ۳۰ هزار بسته غذایی بین نیازمندان توزیع شد.
وی گفت: امیدواریم امسال با مشارکت و کمک های خوب خیران، عزاداران حسینی،مساجد و هیئت های مذهبی بتوانیم غذای گرم و سبد های کالایی بسیاری را با رعایت پروتکل های بهداشتی تا پایان ماه صفر در سراسر استان بین نیازمندان توزیع کنیم.
نظر شما