به گزارش قدس آنلاین، محسن مرادی اظهار داشت: وضعیت تولید پوشاک در مشهد خوب است اما مشکل اصلی ما در زمینه فروش است؛ مردم به دلیل برخی مشکلات اقتصادی دیگر تمایلی به خرید پوشاک ندارند.
وی با بیان اینکه بیشترین فروش در حال حاضر مربوط به لباس بچگانه است و برای بزرگسالان خرید پوشاک جزو اولویت دهم به بعد محسوب میشود، افزود: علت دیگر رکود در فروش محصولات، محدودیتهای ناشی از شیوع بیماری کرونا و تعطیلی مراسمات است.
مرادی گفت: عمده مشکلات تولیدکنندگان صنف پوشاک مربوط به حوزه تسهیلات بانکی است که به نام ۱۸ درصد است، اما در عمل ۲۷ درصد محاسبه میشود؛ مشکل عمده بعدی نیز مربوط به امور مالیاتی است که سال به سال افزایش مییابد.
وی افزود: در بودجه ۱۴۰۰ اصناف با درآمد صد میلیون تومانی را معاف از مالیات اعلام کردهاند اما ممکن است زمان زیادی به طول بینجامد تا این بحث وارد مرحله عملیاتی شود.
نائب رئیس صنف تولیدکنندگان پوشاک مشهد خاطرنشان کرد: تولید مستلزم فروش است؛ در صورتی که سال گذشته تولیدکننده ما ۲۰۰ هزار دست مانتو تولید کرد که شب عید با توجه به شرایط پیشآمده، به فروش نرسید و سودی که پیشبینی شده بود، تبدیل به ضرر شد.
مرادی با بیان اینکه در یک سال گذشته، واحدهای تولیدی بسیاری به تعطیلی کشیده شد، ادامه داد: برای مثال یک واحد تولیدی بزرگ ما که حدود ۱۶۰ کارگر داشت، پساز بازدید ما و انتشار تصاویری از این کارگاه تولیدی، مورد رصد اداره کل امور مالیاتی قرار گرفت و با مالیات ۴ میلیارد تومانی مواجه شد؛ مسئول این واحد تولیدی پس از این موضوع راهی ترکیه شد و تمامی ۱۶۰ کارگرش بیکار شدند.
وی افزود: سیاستهای دولتی ضدتولید است که نتیجهای جز دلسردی تولیدکنندگان ندارد؛ مشابه این نمونه در شهرهایی مانند تهران، مشهد و تبریز بسیار زیاد است و تولیدکنندگان ما در کشورهایی مانند ترکیه، مورد حمایت دولتشان هستند.
نائب رئیس صنف تولیدکنندگان پوشاک مشهد با بیان اینکه از این قبیل سیاستهای ضد تولیدی کم نداریم، گفت: در اصنافی مانند کفاشان، نانوایان و تولیدکنندگان پوشاک، حق بیمه را برای واحدهای جدید سه برابر افزایش دادهاند.
مرادی خاطرنشان کرد: نتیجه این سیاستهای اشتباه در حوزه تولید، رواج مشاغل کاذب و تشویق تولیدکنندگان به فعالیتهایی همچون سرمایهگذاریهای بانکی و دریافت سود سپردههایشان است.
منبع: تسنیم
انتهای خبر/
نظر شما