به گزارش قدس آنلاین،رحمت اله سمیعی اظهار کرد: متوسط عرضه مرغ در استان ۷۵ تن بود که با توجه به افزایش تقاضا، از امروز میزان عرضه به ۱۳۰ تن رسیده است.
وی افزود: در حال حاضر به ازای هر نفر در استان گلستان ۷۵۰ گرم گوشت مرغ عرضه میشود.
وی با اشاره به اینکه میزان مصرف خانوارهای گلستانی قطعاً بیشتر از این مقدار نیست، خاطرنشان کرد: دلیل اینکه امروز مردم استان در تأمین گوشت مرغ با مشکل مواجه شدهاند، به بخش توزیع مرتبط است. البته جلساتی را با مسئولان مرتبط داشتیم که مقرر شده نظارتها تشدید شود.
نظر شما