تحولات لبنان و فلسطین

۶ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۱
کد خبر: 745324

هندوستان‌تایمز، نوشت: محققان در بررسی‌های اخیر خود دریافتند، مصرف طولانی مدت و سنگین قهوه می‌تواند تعداد لیپیدها را در خون افزایش دهد و درنهایت خطر بیماری قلبی عروقی را به طور قابل توجهی افزایش دهد.

نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، مصرف طولانی مدت و سنگین قهوه - شش فنجان یا بیشتر در روز - می‌تواند تعداد لیپیدها (چربی‌ها) را در خون افزایش دهد و درنهایت خطر بیماری قلبی عروقی (CVD) را به طور قابل توجهی افزایش دهد. 

در نخستین مطالعه ژنتیکی جهانی، محققان مرکز سلامت استرالیا در دانشگاه استرالیای جنوبی دریافتند، مصرف طولانی مدت و سنگین قهوه - شش فنجان یا بیشتر در روز - می‌تواند تعداد لیپیدها (چربی‌ها) را در شما افزایش دهد و فرد را در معرض بیماری قلبی و عروقی (CVD) می‌دهد؛ (CVD) یک اصطلاح عمومی برای شرایطی است که قلب و عروق خونی را تحت تأثیر قرار می‌دهدو باعث بروز انواع بیماری‌ها می‌گردد. این بیماری معمولاً با افزایش ذخایر چربی داخل شریان‌ها (آترواسکلروز) و افزایش خطر لخته شدن خون همراه است.

به گفته این ارتباط هم مثبت و هم وابسته به دز است، به این معنی که هرچه قهوه بیشتری بنوشید، خطر CVD بیشتر خواهد بود.

هیپونن، محقق این پژوهش می‌گوید: مطمئناً بحث های علمی زیادی در مورد جوانب مثبت و منفی قهوه وجود دارد، اما درک کامل این که چگونه یکی از نوشیدنی‌های پرمصرف در جهان می‌تواند بر سلامتی ما تأثیر بگذارد، ضروری است.

هیپونن در ادامه خاطرنشان کرد: «سطح بالای چربی خون یک عامل خطر شناخته شده برای بیماری‌های قلبی است و از آنجا که دانه‌های قهوه حاوی یک ترکیب بسیار قوی برای بالا بردن کلسترول (کافستول) هستند، بررسی آنها ضرورت داشت.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.