به گزارش قدس آنلاین، باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از الوان نوشت:
ساخت یک جعبه گرد بیشتر از ساخته جعبههای مربع زمان میبرد و بسیاری از جعبهها دارای شکل اولیه مربع هستند. تنها کاری که سازنده باید انجام دهد تنظیم طول، ارتفاع و عرض جعبه است. جعبههای مربع شکل، پیتزای گرد را ایمنتر نگه میدارند، خمیر در گوشهها متوقف میشود و پیتزا نمیتواند در همه نقاط بلغزد. احتمالاً دلیل ساخت مربعی جعبههای پیتزا این است که گفته میشود اولین نوع پیتزا به شکل مربع بوده است.
چرا پیتزا گرد و تکههایش مثلث است؟
در مورد شکل خود پیتزا، تعدادی از کارشناسان توضیح دادند که تبدیل خمیر به یک دایره آسان است. پیتزا به صورت مثلث برش داده میشود، زیرا این متداولترین روش تقسیم دایره به طور مساوی است و برشها نیز میتوانند تا شوند، همانطور که در نیویورک معمول است.
در پایان، تهیه پیتزا به شکل گرد از هر شکل دیگری آسانتر است، مربع سازی جعبههای پیتزا راحتتر و ارزانتر از گرد است، و آنها به مثلث تقسیم میشوند، زیرا این روش طبیعی تقسیم دایره است.
نظر شما