به گزارش قدس آنلاین؛ رسول ملکوتی اظهار کرد: پلیس فتا با همکاری سازمان غذا و دارو به منظور سهولت و تسریع در برخورد به موقع با تخلفات تبلیغ و فروش محصولات سلامت محور در فضای مجازی، اعلام کرده است که موارد ارسالی از سوی پلیس فتا به طور مستمر توسط کارشناسان تخصصی و آموزش دیده این سازمان پایش میشود.
وی افزود: در حال حاضر بیش از 5 هزار سایت متخلف که اقدام به تبلیغ و فروش دارو و برخی مکملها در فضای مجازی و سایتها میکردند، شناسایی و مسدود شده است و بالغ بر 4 هزار مورد نیز در حال بررسی است.
سرپرست دفتر بازرسی، رسیدگی به شکایات و امور حقوقی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: با توجه به قوانین و اسناد بالادستی نظیر قانون مقررات مربوط به امور پزشکی و دارویی، قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، قانون احکام دائمی توسعهای کشور و قانون منع تبلیغات کالاهای غیر مجاز و آسیبرسان به سلامت، تبلیغ و فروش برخی کالاهای حوزه سلامت خصوصاً دارو و مکمل ممنوع است.
وی با تاکید بر اینکه جرائم و تخلفات مذکور با سلامت و بهداشت عمومی ارتباط مستقیم دارد، گفت: اغلب آثار زیان محصولات تقلبی و قاچاق غیرقابل جبران است که با اجازه معاونت امور فضای مجازی دادستانی کل کشور دسترسی لازم برای نمایندگان معرفی شده ادارات کل تخصصی سازمان و برخی دانشگاهها در درگاه سامانه رصد و اظهار نظر پلیس فتا فراهم شده است و با رصد و نظارت مستمر قاطعانه با متخلفان برخورد میشود.
ملکوتی با تاکید براینکه تنها راه اطمینان از اصالت محصولات سلامت محور، استعلام شناسه ردیابی و رهگیری روی برچسب اصالت از سامانه تیتک www.ttac.ir و یا سامانه پیامکی 20008822 است، از مردم خواست اطلاعات خود را در مورد سایتهایی که اقدام به عرضه دارو و مکمل میکنند از طریق سامانه شکایت سازمان غذا و دارو support.ttac.ir در اختیار این دفتر قرار دهند.
نظر شما