تحولات لبنان و فلسطین

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان گفت: رشته‌های متنوع صنایع‌دستی در این استان که به فراموشی سپرده‌ شده، به تدریج در حال احیا است.

احیای رشته‌های متنوع صنایع‌دستی در زنجان

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان، امیر ارجمند اظهار کرد: ۱۰ رشته منسوخ‌ شده صنایع‌دستی این استان از ۱۵ سال گذشته تا به امروز احیا شده است. رشته‌های صنایع‌دستی واجد قابلیت اقتصادی در حال فراموشی، از جمله جاجیم‌بافی پنبه‌ای، پرده‌بافی، مسگری، انگشترسازی، پلاس‌بافی، مینای ملیله، تنورسازی، آینه‌­کاری، کنده‌کاری روی مس و البسه محلی تشکیل و راه‌اندازی شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان یادآور شد: رشته‌های صنایع‌دستی با وجود اینکه می‌تواند اشتغال طیف زیادی از علاقه‌مندان به این رشته‌ها را فراهم کند، می‌تواند نسبت به رونق اقتصادی خانواده موثر باشد و افرادی که شناسایی و صلاحیت و تبحر آنان مورد تایید قرار گیرد، می‌توانند از حمایت‌ها، دریافت مجوز و دریافت تسهیلات کم‌بهره به‌ منظور احیا و تولید صنایع‌دستی استفاده کنند.

این مسئول ادامه داد: زنجان یکی از استان‌های موفق در تولید صنایع‌دستی است و با احیای صنایع‌دستی، مسیر رونق گردشگری و کارآفرینی در استان هموار خواهد شد، به همین خاطر با آموزش و مستندسازی می‌توان نحوه اجرای این رشته‌های اصیل و ریشه‌دار را به نسل جوان و علاقه‌مند انتقال داد تا حداقل به فراموشی سپرده نشود.

ارجمند خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم تا بتوانیم با راه‌اندازی بازارچه‌ها و کارگاه‌ها رشته‌های مختلف صنایع‌دستی را در معرض دید مردم قرار دهیم تا با دست‌آفریده‌های زیبای کرمانشاه آشنا شوند.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.