به گزارش قدس آنلاین، ایرج حیدریان افزود: ۸۶ درصد منابع آبی استان سمنان در بخش کشاورزی مصرف می شود که بهبود میزان بهرهوری باید به صورت جدی در دستور کار قرار گیرد.
وی بیان کرد: ۹ درصد از آب تولیدی در استان سمنان در بخش آشامیدنی و پنج درصد در بخش صنعت مصرف می شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان سمنان، جلوگیری از بهره برداری چاههای غیرمجاز و انسداد آنها را از اقدامات مهم این شرکت در سالهای اخیر برشمرد و گفت: با عمل به سند سازگاری با کمآبی توسط دستگاههای مربوطه مانند جهادکشاورزی تا سال ۱۴۰۵ باید ۱۷۱ میلیون مترمکعب آب در بخش کشاورزی استان سمنان صرفه جویی شود.
وی گفت: از ۹۷ هزار کیلومتر مربع وسعت استان سمنان تنها چهار درصد را آبخوان تشکیل می دهند که قابلیت برنامه ریزی برای تامین منابع آبی دارند.
حیدریان افزود: میزان تولید آب در استان سمنان یک میلیارد و و ۱۸۰ میلیون مترمکعب است که از این رقم ۸۰۰ هزار مترمکعب از آبهای زیرزمینی و بقیه از آبهای سطحی تامین میشود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان سمنان، میزان هدررفت آب در شبکه توزیع آب آشامیدنی استان را به طور متوسط ۲۵ درصد بیان کرد و گفت: برای جلوگیری از این امر که تاثیر بسزایی در بهبود شرایط تامین منابع آبی دارد، باید سرمایه گذاری لازم درنظرگرفته شود.
منبع: ایرنا
انتهای خبر/
نظر شما