تحولات منطقه

فرهنگسرای اندیشه با برگزاری ویژه برنامه «قلم‌های مقدس» نویسندگان شاخص حوزه جنگ ودفاع مقدس را معرفی کرد.

معرفی نویسنده‌های شاخص دفاع مقدس با «قلم‌های مقدس» / «چهل چراغ» برای تجلیل از خانواده شهدا
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس ویژه برنامه‌های متنوعی را برای پاسداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس برگزار کرد.

«چهل چراغ» فرهنگسرای اندیشه برای تجلیل از خانواده شهدا

ویژه برنامه «چهل چراغ» یکی از این ویژه برنامه‌ها بود که در آن یادواره شهید والامقام فرزاد رئیس‌زاده از شهدای هشت سال دفاع مقدس برگزار شد. در این برنامه از خانواده معظم شهید فرزاد رئیس زاده تجلیل شد. این مراسم همزمان با اربعین سید و سالار شهیدان در جوار مزار شهدای گمنام در مجاورت فرهنگسرای اندیشه برگزار شد.

در این مراسم، حجت الاسلام قائدی سخنرانی کرد و سیدمحمود خیرالامور از سرداران و یادگاران هشت سال دفاع مقدس به نقل خاطره و روایتگری این اتفاق پرداخت. علاوه بر این، گروه سرود پیرنگ اجرایی با موضوع دفاع مقدس داشت. ایستگاه کودک و نوجوان، نمایشگاه کتاب دفاع مقدس، اهدا محصولات فرهنگی و غبارروبی مزار شهدای گمنام از دیگر بخش‌های ویژه برنامه «چهل چراغ» بود.

اجرای ۶ نمایش میدانی در «راویان مقاومت»

ویژه برنامه دیگر فرهنگسرای اندیشه به مناسبت هفته دفاع مقدس، اجرای میدان ۶ نمایش با عنوان «راویان مقاومت» در سطح شهر تهران بود.

«راویان مقاومت» ویژه برنامه‌ای است که به مناسبت بزرگداشت چهل و یکمین سالگرد آغاز دفاع مقدس، از سوی مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۷ و به همت فرهنگسرای اندیشه در قالب اجرای ۶ نمایش میدانی از ۳۱ شهریور تا ۶ مهرماه در سطح شهر تهران برگزار شد.

نمایش‌های «بابا نفس داد» به کارگردانی جلال حسن‌وند، «دقیقه ۵۵» به کارگردانی مجتبی خلیلی، «سیزده» به کارگردانی مهدی ضیائیان‌پور، «وصیت‌نامه» به کارگردانی احمد جعفری، «بازگشت» به کارگردانی احمد صمیمی، «عتیقه» به کارگردانی پژمان شاهوردی و نمایش «میدان» به کارگردانی مرتضی اسدی مرام به عنوان ۷ نمایش‌ منتخب «راویان مقاومت»، طی ۴۵ اجرا از سوی فرهنگسرای اندیشه برگزار شد.

«قلم‌های مقدس» در فرهنگسرای اندیشه معرفی شدند

بدون تردید آثار نویسندگان حوزه ادبیات دفاع مقدس گویاترین زبان برای بیان صحنه‌های شکوهمند دفاع مقدس و حفظ این گنجینه بزرگ تاریخ ایران اسلامی و انتقال آن به نسل آینده و بهترین زمینه برای ایجاد پیوند میان فرهنگ ایثار و شهادت با فرهنگ عمومی کشور است.

فرهنگسرای اندیشه هفته دفاع مقدس را فرصت مناسب برشمرده تا با معرفی کتاب ونویسندگان منتشر شده در این حوزه، مخاطبین را بیشتر با وقایع دوران دفاع مقدس که بخشی از تاریخ کشورمان را تشکیل می‌دهد آشنا کند.

ویژه برنامه «قلم‌های مقدس» در ۳  اجرا در تاریخ‌های ۳۱ شهریور، اول و دوم مهر به معرفی ۳ نفر از نویسندگان پرداخت که در این برنامه گلعلی بابایی، احمد دهقان وحمید حسام معرفی شدند.

بررسی خدمات متقابل ادبیات داستانی با دفاع مقدس

ویژه برنامه «رستاخیز واژه‌ها» با موضوع خدمات متقابل ادبیات داستانی با دفاع مقدس با همکاری گروه ادبیات اندیشه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد.

این ویژه برنامه با حضور محمد حنیف و احمد شاکری برگزار شد و تولیدات آن در قالب محصولات تصویری به صورت روزانه در طول ایام هفته دفاع مقدس در فضای مجازی فرهنگسرای اندیشه منتشر شد.

معرفی تازه‌های کتاب با موضوع دفاع مقدس، نمایشگاه «روایت شیدایی» و ویژه برنامه «کتاب و اندیشه» از دیگر برنامه‌های فرهنگسرای اندیشه در هفته دفاع مقدس بود.

            

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.