تحولات لبنان و فلسطین

عضو هیئت امنای بنیاد هدایت با بیان اینکه در بین روحانیون، ائمه جماعات و امامان محله نزدیکترین ارتباط رابا مردم دارند، گفت: این قشر طعم شیرین ولایت را با عدالت، سخاوت و گذشت به مردم بچشانند.

طعم شیرین ولایت باید توسط امامان محله به مردم چشانده شود

به گزارش قدس آنلاین، افتتاحیه نشست سه روزه شهید علی لندی امروز هدف هم اندیشی و هماهنگی شبکه راهیاری و شبکه شریکة الامام با حضور راهیاران منطقه‌ای و استانی بنیاد هدایت و با سخنرانی حجت الاسلام محمد مهدی ماندگاری عضو هیئت امنای بنیاد هدایت، در سالن همایش هتل شاهد قم برگزار شد.

حجت الاسلام ماندگاری در این برنامه جایگاه بلند امامت را متذکر شد و گفت: طعم شیرین ولایت باید توسط روحانیت به مردم چشانده شود؛ در بین روحانیون در سطوح مختلف این امام جماعت است که با مردم ارتباط مستقیم دارد و اگر این محبت بین امام و مردم نباشد و اگر امام اهل عدالت، سخاوت و گذشت نباشد آن‌ها ولایت را درک نخواهند کرد.

عضو هیئت امنای بنیاد هدایت ادامه داد: ما زیباترین فرصت را برای اقامه مفهوم امامت و ولایت را پیدا کرده ایم اما متأسفانه ۴۲ سال این فرصت را از دست داده ایم، در نتیجه تربیت نسل جوان ما آنگونه که انتظار داشتیم محقق نشد.

مدیر مؤسسه روایت سیره شهدا با اشاره به گزاره‌های علم الیقین، عین الیقین و حق الیقین های آن‌ها را روش‌های مختلف انتقال مفاهیم دانست و خاطرنشان کرد: انتقال مفاهیم دینی دارای سه مرتبه است و بالاترین مرحله آن این است که این مفاهیم فراتر از دیدن و شنیدن ارائه شود و در حقیقت به مردم چشانده شود؛ این همان کاری است امام باید انجام دهد. مردم لذتی از نماز و نمی‌برند چراکه مزه ارتباط با خدا را نچشیده اند.

حجت الاسلام ماندگاری چیستی و چرایی و چگونگی مسئله امامت بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: این امر ابتدا باید برای خود امامان حل شود و نتیجه عدم درک این است که در فتنه‌ها ولی تنها می‌ماند.

عضو هیئت امنای بنیاد هدایت اظهار داشت: سال هاست مسائل فقهی مختلف در حوزه‌ها بحث می‌شود اما مسئله ولایت مغفول مانده است و گاهی این امر نتیجه ترس برخی برای ورود به این موضوع است و گاهی هم نتیجه افراط برخی افراد است.

مدیر مؤسسه روایت سیره شهدا ابراز داشت: برای انتقال فهم درست از چیستی مسئله ولایت باید این موضوع را با گرفتاری‌های مردم گره بزنیم و سرپرستی ولایت را بر مردم و ولایت‌های عرفی را برای آن‌ها تشریح کنیم تا ولایت حقیقی را بهتر درک کنند؛ همانطور که مربی تکالیف درسی و ورزشی را می‌گوید ولی الهی نیز تکالیف الهی را بیان می‌کند.

این کارشناس مذهبی با اشاره به برکات و آثار متعدد ولایتمداری بیان داشت: تسهیل امور، موفقیت در امور، تعالی از جمله این آثار و برکات است؛ نمونه تسهیل امور همین نماز جماعت است که نماز برای ما در آن آسان‌تر است.

وی افزود: در جریان پیروزی انقلاب، جنگ تحمیلی، و دفاع از حرم اهل بیت (ع) با ولی بودیم موفق شدیم؛ در جنگ اقتصادی هم اگر با ولی بودیم موفق می‌شدیم اما چنین نشد و شاهد نتایج آن در جامعه هستیم.

حجت الاسلام ماندگاری با طرح این سوال که چگونه باید ولایتمدار باشیم تصریح کرد: مردم باید به این برسند که امام بهتر مسائل را می فهمد و از روی حساب سخن می‌گوید، این موضوع را امام باید با عملکرد خود اثبات کند؛ این می‌شود که هر مسئله‌ای پیش می‌آید مردم برای مشورت نزد امام می آیند؛ روحانی نباید تنها امام جماعت باشد بلکه باید امامت کند.

عضو هیئت امنای بنیاد هدایت اضافه کرد: حق تقدم در فهم و عمل باید با ولی باشد، یعنی اینکه امام جلو بیفتد مردم پشت سر او حرکت کنند؛ حضرت زهرا (س) می‌دانست که اگر علی (ع) زنده بماند اسلام زنده می‌ماند به همین دلیل خود را فدای ولی کرد.

زیبایی کار ما این است که به همراه خانواده برای تعالی شبکه امامت تلاش می‌کنیم

در ادامه این نشست حجت الاسلام سید ناصر میرمحمدیان مدیرعامل بنیاد هدایت، با تاکید بر اهمیت استفاده از فرصت‌ها و نعمات الهی اظهار داشت: با رصد رسانه‌ها در می‌یابیم که بحث دوگانه امت امامت و دولت ملت گرم شده است و دشمن هم شمشیر را کشیده و موضوع امامت ولایت را مورد هدف قرار داده است.

مدیرعامل بنیاد هدایت بیان کرد: ما هرچقدر در این راه تلاش کنیم هدر نمی‌رود مگر اینکه برای هوای نفس باشد؛ باید خدا را شکر کنیم که ما در این مسیر قرار داده است و باید از خداوند کمک بگیریم و با صبر طی مسیر کنیم.

وی افزود: ما با اهل و عیال خود وارد مسیر شده ایم و این یکی از زیبایی‌های کار ما است و هم خود و هم اهل خود را سرباز و جانباز این مسیر قرار داده ایم و ارزش این را نباید دست کم بگیریم؛ این سختی‌ها را نباید تلخ کرد و این ها خاطره‌های زیبایی است که ماندگار می‌شود.

منبع: مهر

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.