به گزارش قدس آنلاین به نقل از آستان نیوز، رئیس اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی در این مراسم، بر حضور هنرمندان عرصههای مختلف هنری در جریان دفاع مقدس تاکید کرد و با دعوت از جامعه هنری کشور اعم از اهالی رسانه، سینما و اصحاب قلم برای پیوستن به این جرگه گفت: این همراهی میتواند با ایجاد جبهه بزرگ فرهنگی در توسعه فرهنگ ایثار و شهادت نقشآفرینی کند.
سردار حسینعلی یوسفعلیزاده ، دستگاههای فرهنگی را بخشی از جریان نقش آفرین در توسعه فرهنگ دفاع مقدس برشمرد و هر کدام را دارای توانمندیهایی در این عرصه عنوان کرد.
وی، آستان قدس رضوی و کتابخانه مرکزی این سازمان را در راس دستگاههای فرهنگی تاثیرگذار در جریان فرهنگی دانست.
رئیس اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی، جایگاه کتابخانههای آستان قدس رضوی را معرفی کتابهای فاخر ادبی و حمایت از جامعه نویسندگان عنوان کرد و بر توسعه روابط اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با این سازمان در راستای مشارکتهای فرهنگی تاکید کرد.
وی همچنین معرفی شهدا و مکتب آنان را یکی از وظایف اهالی هنر دانست و عدم آشنایی جوانان جامعه با بزرگ مردان عرصه دفاع کشور را ناشی از کم کاری در فعالیتهای فرهنگی عنوان کرد.
حجت الاسلام سید جلال حسینی، رئیس سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی نیز با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری پیرامون جهاد تبیین، بیان دستاوردهای نظام و دفاع مقدس را یک وظیفه برای تمامی دستگاههای فرهنگی کشور دانست.
حسینی، حفظ و صیانت از دفاع مقدس در مرکز اسناد، ایجاد مرکز مطالعات تخصصی دفاع مقدس در کتابخانه مرکزی و پایگاه تخصصی دیجیتال دفاع مقدس، پشتیبانی در بحث تاریخ شفاهی و ایجاد موزه دفاع مقدس را از جمله اقدامات سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی برشمرد.
علیرضا میری سرپرست نویسندگان کتاب «ستاره کلاشین» نیز به عنوان دیگر سخنران این مراسم، نسل امروز را نسلی پا در رکاب و آماده معرفی کرد که به حمایت نیاز دارند تا در عرصههای مختلف بدرخشند.
وی، نگارش کتاب ستاره کلاشین را ماحصل اعتماد به نسل جوان دانست و گفت: پردههایی که در رازهای دفاع مقدس است با خوانش این کتاب کنار خواهد رفت.
مرام مکتب شهید در دنیای مادی قابل لمس نیست
سمیه جوادی یکی از نویسندگان کتاب ستاره کلاشین، پرداختن به شهدا را مقولهای خاص برشمرد و گفت: با تحقیق در مکتب شهدا چیزهایی را لمس میکنید که در دنیای مادی قابل درک نیست.
این نویسنده جوان که نگارش آثار دفاع مقدس با عنوان مشهد خیِّن را در کارنامه نویسندگی خود دارد، حضور در اردوی راهیان نور را اولین جرقه در آشنایی با شهدا و مکتب دفاع مقدس عنوان کرد و بر پایدار ماندن در این عرصه تاکید کرد.
شهدا، ستاره هایی که راه درست را نشان می دهند
محدثه دبستانی، دیگر نویسنده اثر نیز در این مراسم طی سخنانی، یکی از دلایل انتخاب این نام را برای کتاب، فرمایش مقام معظم رهبری عنوان کرد که میفرمایند«شهدا مانند ستارههایی هستند که راه را نشان میدهند».
وی با اشاره به محور مطالب کتاب گفت: این داستان با شخصیتی به نام میترا محمودی دنبال میشود که طی جریانهایی با شهدا و مکتب آنان آشنا شده و مسیر درست حرکت در زندگی را مییابد.
در پایان از نویسندگان اثر و خانواده شهید بزرگوار تقدیر و تشکر به عمل آمد.
کتاب «ستاره کلاشین» داستان زندگی شهید سیدمحمدرضا شعاعی آستانه است که در قطع رقعی و در ۳۰۵ صفحه در زمستان ۱۴۰۰ توسط انتشارات «نوید فتح» منتشر شده است.
نظر شما