تحولات منطقه

مدیر کمیته فناوری اطلاعات و نمایشگاه مجازی بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم اظهار امیدواری کرد در نمایشگاه سال آینده از فناوری متاورس استفاده شود.

سال آینده در نمایشگاه قرآن از فناوری متاورس استفاده خواهیم کرد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مفهوم «متاورس» یا «فراجهان» به عنوان ترکیبی از دنیای واقعی و مجازی مطرح شده است و مبدعان آن با ایجاد فناوری‌های مختلف و نوین در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و نظامی در تلاش هستند تا انسان را با تمام حواس پنجگانه اش از دنیای واقعی به فضای مجاز بکشانند.

سید امین شفیعی ضمن ارائه گزارشی از عملکرد کمیته فناوری بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با اعلام این مطلب گفت: برپایی نمایشگاه مجازی قرآن یکی از اهداف این کمیته است. چون برخی افراد با توجه به محدودیت‌های کرونایی نمی توانند در نمایشگاه حاضر شوند و یا به دلیل دوری از تهران یا حتی ساکنان خارج از کشور علاقمند به اطلاع یافتن از برنامه های نمایشگاه قرآن هستند که در این راستا دو کار انجام دادیم. یکی  راه اندازی تلویزیون اینترنتی و پخش آنلاین را داریم که از ساعت ۱۸ تا ۱۲ توسط شش دوربین، کارهای مهم نمایشگاه فیلمبرداری می‌شود و یکی از اینها دوربین بالابر در سطح شبستان می چرخد. این تلویزیون همانند صدا و سیما دارای اتاق فرمان، فیلمبردار، کارگردان و منشی صحنه است که در بستر آپارات کار می‌کند.

وی یکی دیگر از برنامه های این کمیته را برپایی تور مجازی ۳۶۰ درجه دانست تا بازدیدکننده با ورود در این برنامه احساس کند در نمایشگاه حضور دارد و افزود: ما به همه مدیران کمیته‌ها اعلام کردیم که برنامه ها و همایش های مهم خود را به ما اعلام کنند تا همایش های آنها را پوشش دهیم. مانند مصاحبه با شخصیت ها در اتاق شیشه ای نمایشگاه که با مجری صدا و سیما برنامه ها اجرا می شود.  ما تلاش کردیم به گونه ای برنامه ریزی شود تا علاقه مندان بتوانند با اینترنت کم سرعت نیز استفاده کنند.

شفیعی اضافه کرد: در سال گذشته بحث فروش را در نمایشگاه مجازی داشتیم ولی امسال فروش به صورت مجازی را نداریم. فعالیت های تمام کمیته ها در این سایت بارگذاری شده است و علاقه مندان می توانند از فعالیت های نمایشگاه آگاهی پیدا کنند. ما به کمیته ها اعلام کردیم که نمایشگاه مجازی تکمیل کننده نمایشگاه حقیقی است و در همین راستا از تمامی کمیته ها خواسته ایم تا تمام فعالیت ها و برنامه های خود را به ما اعلام کنند که برخی از کمیته ها حتی تصاویر نشست ها و برنامه های خود را ارسال می کنند.  

وی همچنین با اشاره به خدمات ارائه شده از سوی این کمیته گفت: موضوع فناوری مربوط به زیرساخت شبکه و سیستم هایی است که نیاز به نصب و پرینت و همچنین اینترنت دارد. وایرلس را نیز برای روابط عمومی درنظر گرفتیم و به صورت کابلی نیز خط دادیم که خبرنگاران به صورت ویژه بتوانند اخبار خود را از مصلی را ارسال کنند.

بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم به مدت دو هفته تا جمعه نهم اردیبهشت از ساعت ۱۷ تا ۲۳:۳۰ در مصلای امام خمینی (ره) مشتاق حضور علاقه مندان به کلام وحی و اهل بیت(ع) است. البته با توجه به همزمانی برگزاری نمایشگاه با شب‌های احیا، قرار است حدود یک تا یک و نیم ساعت زودتر غرفه های نمایشگاه به فعالیت خود پایان ‌دهند.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.