به گزارش قدس آنلاین، مهلت شرکت در مسابقه کتابخوانی شیرازه که با محوریت کتاب «کهکشان نیستی» در حال برگزاری است، تا ۲۱ خردادماه سال جاری تمدید شد. علت تمدید این مسابقه، استقبال از این کتاب در بین مخاطبان عنوان شده است.
کتاب «کهکشان نیستی»، نوشته محمدهادی اصفهانی، داستانی بر اساس زندگی آیتالله سیدعلی قاضیطباطبایی است که در ۷۵ بخش به زندگی این عالم بزرگوار میپردازد. کتاب در کنار پرداختن به یکی از محبوبترین شخصیتهای تاریخ تشیع، از منظر داستانی نیز حائز تأمل و توجه است؛ به طوری که میتوان از آن به عنوان یک اتفاق نو در حوزه داستاننویسی دینی یاد کرد. نویسنده در این کتاب سعی کرده تا زندگی آیتالله سیدعلی قاضی را از بدو ورود به نجف و آشنایی ایشان با اساتیدشان، نحوه تربیت و سیر و سلوک خودشان و تربیت شاگردان را بهطور مستند داستانی به تصویر بکشد.
حسین رضاخانی، دبیر این پویش کتابخوانی، با اشاره به استقبال از کتاب «کهکشان نیستی» گفت: از آغاز این پویش تاکنون حدود ۲۵ هزار نسخه از کتاب در میان مخاطبان توزیع شده است و کتاب، تا پایان پویش کتابخوانی به چاپ شصتم خواهد رسید. میزان استقبال از این کتاب خوب بوده است؛ به طوری که میتوان گفت در پویش «کتابقهرمان» پس از کتاب «از چیزی نمیترسیدم» که زندگینامه خودنوشت شهید قاسم سلیمانی است، در رتبه بعدی به لحاظ اقبال مخاطب قرار میگیرد.
وی با اشاره به چرایی انتخاب این اثر و ظرفیتهای این کتاب ادامه داد: کتاب «کهکشان نیستی» حاوی مطالب عرفانی است. در ابتدا مخالفتهایی برای انتخاب این اثر به منظور راهاندازی پویش کتابخوانی مطرح بود و گفته میشد که برخی از مطالب این کتاب جنبه عمومی ندارد، اما در مجموع پس از صحبت با ناشر، به این نتیجه رسیدیم که این کتاب را انتخاب کنیم که خوشبختانه مورد استقبال خوبی از سوی مخاطبان قرار گرفت.
رضاخانی با بیان اینکه دلیل اصلی استقبال از کتاب «کهکشان نیستی» شخصیت آیتالله قاضی طباطبایی است، اضافه کرد: در طول برگزاری سی و سومین دوره نمایشگاه کتاب تهران نظرسنجی از مخاطبان در خصوص کتاب انجام شد. بسیاری از مخاطبان عنوان کرده بودند که شخصیت آیتالله قاضی طباطبایی برای آنها شخصیت جذابی است، هرگاه نامی از ایشان برده میشود، داستانهای زیادی حول محور زندگی و منش ایشان یاد میشود. در واقع مخاطبان علاقهمند بودند تا زندگی آیتالله قاضی را به شکل مستندتری بخوانند.
کتاب «کهکشان نیستی» در طی روزهای گذشته پس از شروع پویش کتابخوانی، از سوی افراد مختلف معرفی شد که از این جمله میتوان به معرفی این کتاب توسط حجتالاسلام فرحزاد اشاره کرد. وی مرحوم آیتالله قاضی را «آیت حق» خطاب کرد و گفت: ایشان در عرفان و سیر و سلوک به رتبه بالایی نائل شدند. فرحزاد یکی از تأثیرات آیتالله قاضی را در تربیت شاگردانی چون علامه طباطبایی و آیتالله بهجت عنوان و تأکید کرد که هرچند قالب این اثر رمان است، اما با استناد به سخنان بزرگان و علما نوشته شده است.
انتهای پیام/
منبع: تسنیم
نظر شما