تحولات منطقه

مراسم وداع با پیکر مطهر «کونیکو یامامورا» ام‌الشهید بابایی در حالی در معراج شهدا برگزار شد که پیکر مطهر ۳۲ شهید تازه‌تفحص‌شده دفاع مقدس هم حضور داشتند.

وداع با بانو «یامامورا»/ ۳۲ شهید دفاع مقدس مادر شهید بابایی را بدرقه کردند
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، عصر روز شنبه یازدهم تیرماه در حوالی خیابان معراج پارک شهر، معراج شهدا مهمان مادران تهرانی بود که برای وداع آخر با پیکر مطهر «کونیکو یامامورا» مادر ژاپنی شهید محمد بابایی گردهم آمده بودند. کونیکو یامامورا همان دختر بودایی ژاپنی دیروز و مادر شهید مسلمان ایرانی امروز است که پس از ۳۸ سال فراق از فرزند شهیدش به دیدار فرزند شهیدش و همسر فداکارش شتافت.

۶۴ سال هجرت به خاطر اسلام

هر چند مراسم امروز بر خلاف سایر مراسم‌ها برای وداع با یک شهید نبود، بله مهمانان معراج به استقبال پیکر مادر شهیدی رفتند که مهاجر سرزمین آفتاب بود و راه مسلمانی را برگزیده بود. «کونیکو یامامورا» به خاطر ایمان و اعتقادش از سرزمین مادری‌اش هجرت کرد. هجرتی که بیش از ۶۴ سال به طول انجامید و او در این راه نیز مفتخر به مدال مادر شهید شد.

دختران دهه هفتادی پیکر مطهر ام‌الشهید بابایی را مشایعت کردند

هنگامی که دختران دهه هفتادی زیر تابوت پیکر «کونیکو یامامورا»را گرفتند و به حسینیه معراج شهدا آوردند، مادران تهرانی هم‌نوا با مداح مراسم ذکر مقدس «یا زهرا» را تکرار می‌کردند، مداح روضه مادر را می‌خواند و خانواده شهید بابایی بر سر پیکر مادر خانواده در مصیبت زهرای اطهر اشک می‌ریختند. 

در ادامه انیسه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده هم برای پاسداشت مقام این مادر شهید در مراسم حاضر شد و با اشاره به اینکه «کونیکو یامامورا» برای خدا هجرت کرد، بیان داشت: سبا بابایی با  تمام وجود و با  عشق به درگاه احدیت با اختیار خودش این مسیر را انتخاب کرد و عاقبت بخیر شد.

وی افزود: خدا به حق این عزیزی که خالصانه و مخلصانه در راه او فداکاری کرد و در راهش شهیدی را تقدیم کرد، ما را هم عاقبت بخیر کند.

مادر موزه صلح بود و یاری‌گر جانبازان شیمیایی

در مراسم وداعش نیز همکارانش از موزه صلح نیز حضور داشتند و به آرامی می‌گریستند. چرا که او را مادر موزه صلح تهران می‌خواندند. «کونیکو یامامورا» ۱۷ سال عضو انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی بود و با حضورش در موزه صلح منبع انرژی و روحیه بود. او ضمن همدردی با جانبازان شیمیایی در احقاق حقوق آن‌ها در میادین بین‌المللی هم کوشا بود.

در ادامه مراسم نوه سبا بابایی به علت اینکه شرایط روحی مساعدی برای صحبت نداشت، در همان ابتدا سخنانش را ناتمام گذاشت و با چشمانی اشک‌بار به پیکر مادربزرگش می‌نگریست.

از حاشیه‌های جالب این مراسم وداع حضور پیکرهای ۳۲ شهید تازه‌تفحص شده در معراج شهدا بود که گویی خود به استقبال این مادر شهید رفتند.

درباره مرحومه کونیکو یامامورا بیشتر بدانید

کونیکو یامامورا در خانواده‌ای بودایی در ژاپن متولد شد و در ۲۰ سالگی با جوانی مسلمان و ایرانی آشنا شد و تحت تاثیر اخلاق اسلامی این جوان مسلمان به دین اسلام مشرف شده و با الهام از کتاب آسمانی قرآن نام «سبا» را برای خود برگزید.

یامامورا بعد از ازدواج به ایران مهاجرت کرد و صاحب فرزندی شد که عازم جبهه‌های نبرد جنگ تحمیلی شده و به شهادت رسید.

کونیکو یامامورا در سال‌های ابتدایی راه اندازی رادیو ژاپنی، فعالانه در پایه‌گذاری این رسانه نقش‌آفرینی کرد و پس از آن تاکنون به عنوان کارشناس با این رادیو همراه بوده است.

کتاب «مهاجر سرزمین آفتاب» توسط حمید حسام از نویسندگان آثار دفاع مقدس و با همکاری مسعود امیرخانی گردآوری و تنظیم شد و از سوی انتشارات «سوره مهر» هم اکنون در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد.

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.